Schutting Erica

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Erica? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton tuinschutting Erica. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Erica

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schutting Erica, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

De houten schutting Erica vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Erica.

Tuinschermen Erica

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Erica

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Erica: Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Erica.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Erica is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Erica. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Op zoek naar een referentie adres Erica? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Erica plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Erica van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Erica

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Erica is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Erica

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
U kan een keuze maken uit verscheidene modellen poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 2 meter breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Veenendaal
schutting Waalwijk
schutting Cothen
schutting Engelen
schutting Sint Annaland
schutting Limmen
schutting Ooltgensplaat
schutting Oeffelt
schutting Ten Boer
schutting Oosterhout
schutting Franeker
schutting Zwolle