Schutting Erica

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Erica? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton erfafscheiding. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het monteren van de schutting is circa 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van erfafscheidingen bent u verzekerd van een perfect eind resultaat met juiste garanties. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Erica

De houten erfafscheiding gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton erfafscheiding. De basis van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is hier door uiterst bestemd voor erfafscheidingen. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Bankirai hardhout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding plaatsen Erica.

Via het web een schutting kopen voor uw tuin in Erica is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte erfafscheiding zult aantreffen bij u in Erica. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 73% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen snappen dat een erfafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van de schutting afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een adres bij u in Erica.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! Op deze website vind u alle erfafscheidingen die wij plaatsen in Erica. Elke soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Beton erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Erica

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de palen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. Veel beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren!!

Tuindeur

We hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuindeuren.

Een houten poortdeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Vollenhove
schutting Schoonoord
schutting Reuver
schutting Deil
schutting Rhenen
schutting Doorn
schutting Surhuisterveen
schutting Doorn
schutting Hasselt
schutting Elspeet
schutting Borger
schutting Angerlo