Schutting Erica

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Erica? Wij kunnen de schutting Erica leveren of installeren de nieuwe schuttingen Erica deskundig en vlot voor u. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Erica

Wij bouwen al ruim 18 jaar schutting Erica, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van de monteurs.

De houten schutting Erica gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de klanten. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Erica bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Erica.

Tuin schermen Erica

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Erica

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Erica uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Erica: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Erica die zeer lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Erica.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin Erica is nu erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Erica. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Misschien hebben wij Erica voorheen een schutting gezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of schutting Erica plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Schuttingen Erica gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Erica

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor betonschuttingen Erica. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Erica

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
U kunt een keuze maken uit meerdere modellen tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hollandscheveld
schutting Markelo
schutting Hoogkerk
schutting Genemuiden
schutting Breugel
schutting Andelst
schutting Eersel
schutting Ammerzoden
schutting Leerdam
schutting Den Oever
schutting Nieuwerkerk
schutting Zevenbergen