Schutting Stramproy

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Stramproy? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting Stramproy. Het monteren van een een schutting Stramproy kan normaliter binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Stramproy

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schutting Stramproy, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Iedere tuin is anders, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Stramproy erg populair, tegenwoordig zoeken minder mensen voor deze categorie schutting. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Stramproy.

Tuin schermen Stramproy

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Stramproy

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Stramproy: Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Stramproy die jaren lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Stramproy.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Stramproy is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een schutting Stramproy die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 75% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een adres Stramproy.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Stramproy. Dat was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u alle schuttingen die we leveren Stramproy. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton schutting Stramproy.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Stramproy

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Stramproy niet omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat moderner geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Stramproy

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 260cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Dreumel
schutting Stein
schutting Poeldijk
schutting Nieuwkoop
schutting Zandvoort
schutting Kerkdriel
schutting Den Bosch
schutting Best
schutting Leiden
schutting Vlijmen
schutting Oud-Vossemeer
schutting Bodegraven