Schutting Stramproy

Op zoek naar een nieuwe schutting bij u in Stramproy? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting. Het zetten van een erfafscheiding bij u in Stramproy kan normaliter binnen 20 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven bouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen monteren kunnen de betonschutting correct monteren. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Stramproy

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de consumenten. De fundering van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is hier door buitengewoon bestemd voor erfafscheidingen. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding kopen Stramproy.

Een schutting plaatsen in Stramproy hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Stramproy is hedendaags erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis in Stramproy. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres bij u in Stramproy? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Stramproy. Dat was nog nooit zo eenvoudig! De navolgende mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Stramproy.

Erfafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton erfafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Beton erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Stramproy

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuindeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuinpoort op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 260cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Tholen
schutting Vroomshoop
schutting Beesel
schutting Huijbergen
schutting Heeswijk-Dinther
schutting Vlijmen
schutting Schoonhoven
schutting Axel
schutting Maarn
schutting Oosterwolde
schutting Numansdorp
schutting Wervershoof