Schutting Odijk

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Odijk? Prins schuttingen kan de schutting leveren of monteren de nieuwe schutting vakkundig en vlug voor u. Het monteren van een erfafscheiding bij u in Odijk kan doorgaans binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen monteren kunnen de tuinafscheiding correct plaatsen. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

Hout beton Schutting Odijk

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder particulieren voor deze categorie erfafscheiding. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De fundering van deze soort schuttingen bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daarom uitermate bestemd voor schuttingen. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Odijk.

Een erfafscheiding kopen in Odijk hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Odijk is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste schutting zal aantreffen bij u in Odijk. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze klanten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een erfafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting foto’s op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Op zoek naar een referentie adres bij u in Odijk? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Deze volgende moderne erfafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen bij u in Odijk.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Odijk

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk.

Poortdeur

Wij hebben voor elk type erfafscheiding een bijbehorende tuindeur.
U kunt een keuze maken uit meerdere modellen tuinpoorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Zuidbroek
schutting Sint Willebrord
schutting Oldenzaal
schutting Bussum
schutting Vijfhuizen
schutting Denekamp
schutting Aalden
schutting Muiden
schutting Grootegast
schutting Hoven
schutting Utrecht
schutting Zeist