Schutting Odijk

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een moderne schutting Odijk? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Odijk. Het bouwen van een een schutting Odijk kan doorgaans binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Odijk

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schutting Odijk bent u verzekerd van een correct eindproduct met uitstekende garanties. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Odijk vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daarom buitengewoon bestemd voor tuinafscheidingen Odijk. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Odijk.

Tuin schermen Odijk

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Odijk

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Odijk.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Odijk is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google en u vind al snel een tuinschutting Odijk die bij u past. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Odijk? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Odijk.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Odijk.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Odijk

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Odijk niet omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Odijk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Odijk

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuindeuren.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 2 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Scheemda
schutting Schipluiden
schutting Zwartsluis
schutting Baarn
schutting Volendam
schutting Stein
schutting Bergen
schutting Zuidland
schutting Helmond Brandevoort
schutting Ilpendam
schutting Oisterwijk
schutting Schijndel