Schutting Grote-Spouwen

Rond aan het kijken voor een beton schutting Grote-Spouwen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne schutting Grote-Spouwen. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Grote-Spouwen

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen Grote-Spouwen bent u verzekerd van een degelijk resultaat met juiste garanties. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin meestal verschillend zijn. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Grote-Spouwen gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de particulieren. De basis van deze soort schuttingen Grote-Spouwen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daarom zeer geschikt voor schuttingen Grote-Spouwen. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Grote-Spouwen.

Tuin schermen Grote-Spouwen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Grote-Spouwen

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Grote-Spouwen.

Een schutting kopen Grote-Spouwen hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Grote-Spouwen is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlot een schutting Grote-Spouwen die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 82% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het zien van de schutting foto’s op onze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Grote-Spouwen? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Tuinafscheiding kopen Grote-Spouwen. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Wij kunnen de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Grote-Spouwen plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Grote-Spouwen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Grote-Spouwen

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor betonschuttingen Grote-Spouwen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Grote-Spouwen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Grote-Spouwen

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuin poorten.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wierden
schutting Zuidhorn
schutting Buitenpost
schutting Werkendam
schutting Lopik
schutting Swalmen
schutting Scharwoude
schutting Chaam
schutting Huizen
schutting Wagenborgen
schutting ’s Gravenmoer
schutting Huissen