Schutting Schoonebeek

Op het net aan het kijken voor een hout beton schutting Schoonebeek? Wij kunnen uw schutting op locatie brengen of monteren de nieuwe schutting Schoonebeek vakkundig en vlug voor u. Het zetten van een schutting Schoonebeek kan meestal binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken alleen met ervaren medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen. Het is voornaam dat de tuinafscheiding op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van onze monteurs.

Schutting Schoonebeek

Een houten tuinafscheiding gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De basis van deze soort schuttingen Schoonebeek bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daarom uiterst geschikt voor tuinafscheidingen Schoonebeek. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Wij kunnen vier verschillende houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinafscheiding, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Schoonebeek.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Schoonebeek is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google en u vind al vlot een schutting die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze bezoekers gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Schoonebeek.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Schoonebeek. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u de schuttingen die wij plaatsen Schoonebeek. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Schoonebeek

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande poortdeuren.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Extra brede poort waar men met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Maarn
schutting Leiden
schutting Bovensmilde
schutting Schimmert
schutting Hoek
schutting Naaldwijk
schutting Steenwijkerwold
schutting Koudum
schutting Genemuiden
schutting Balk
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Oostrum