Schutting Schoonebeek

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een nieuwe schutting in Schoonebeek? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe erfafscheiding. Het monteren van een erfafscheiding bij u in Schoonebeek kan normaliter binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf bouwen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Iedere achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw erfafscheiding zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Schoonebeek

De houten erfafscheiding gemaakt van hout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds populairder onder de bezoekers. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom buitengewoon bestemd voor schuttingen. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

De tuin schermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Schoonebeek.

Een erfafscheiding kopen in Schoonebeek hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Schoonebeek is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een erfafscheiding die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een erfafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres bij u in Schoonebeek? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende mooie erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Schoonebeek.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout en Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Schoonebeek

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te leveren!

Tuindeur

Wij hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Biddinghuizen
schutting Helmond-Dierdonk
schutting Maarn
schutting Ittervoort
schutting Standdaarbuiten
schutting Anna-Paulowna
schutting Heino
schutting Marum
schutting Kruiningen
schutting Vlijmen
schutting Oldemarkt
schutting Benthuizen