Schutting Ransberg

Op het web aan het kijken voor een moderne schutting Ransberg? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton tuinschutting Ransberg. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het plaatsen van de schuttingen is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ransberg

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schuttingen Ransberg bent u verzekerd van een eerlijk eind resultaat met goede garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin dikwijls verschillend zijn. Wij zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Ransberg vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Ransberg.

Tuinschermen Ransberg

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Ransberg

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Ransberg: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Ransberg.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw huis Ransberg is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google en u vind al vlot een schutting Ransberg die bij u past. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of vraag ons om een referentie adres Ransberg.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we zetten Ransberg. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Ransberg gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Ransberg

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Ransberg nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Ransberg

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuin poorten.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Klundert
schutting Nederhorst
schutting Standdaarbuiten
schutting Cadier en Keer
schutting Bussum
schutting Schoonhoven
schutting Esch
schutting Steenwijk
schutting Axel
schutting Elst
schutting Heteren
schutting Heusden