Schutting Ransberg

Op het web aan het zoeken voor een hout beton schutting Ransberg? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting Ransberg. Het monteren van een schuttingen Ransberg kan doorgaans binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ransberg

Onze geroutineerde bouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Ransberg perfect plaatsen. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

De houten schuttingen Ransberg gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Ransberg.

Tuinschermen Ransberg

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Ransberg

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor de luxe schutting. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Ransberg: Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Ransberg die jaren lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Ransberg.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Ransberg is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste schutting Ransberg zal tegenkomen voor uw woning in Ransberg. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de consumenten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben we Ransberg voorheen een schutting gezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Tuinafscheiding kopen Ransberg. Het was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we leveren Ransberg. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Ransberg gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Ransberg

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Ransberg nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Ransberg

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 300cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heeze
schutting Geesteren
schutting Heythuysen
schutting Dwingeloo
schutting Uden
schutting Werkendam
schutting Limmen
schutting Spaarndam
schutting Geldermalsen
schutting Kloosterzande
schutting Voorthuizen
schutting Ochten