Schutting Itegem

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Itegem? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het zetten van schuttingen Itegem. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Itegem

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders doen dan schuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Itegem correct zetten. Iedere achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Itegem gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Itegem zijn niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Itegem.

Tuin schermen Itegem

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Itegem

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Itegem die jaren lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Itegem.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Itegem is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste schutting Itegem zal tegenkomen voor uw woning in Itegem. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het zien van de schutting afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres Itegem? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Itegem bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Itegem gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout met luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Itegem

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Itegem niet uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk mooier geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Itegem

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuinpoorten.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Huijbergen
schutting Diepenheim
schutting Sprundel
schutting Panningen
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Giessen
schutting Dokkum
schutting IJsselmuiden
schutting Bedum
schutting Aduard
schutting Ravenstein
schutting Ouderkerk aan den IJssel