Schutting Kampenhout-Sas

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Kampenhout-Sas? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting Kampenhout-Sas. Het plaatsen van een schuttingen Kampenhout-Sas kan normaliter binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kampenhout-Sas

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schutting Kampenhout-Sas, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin doorgaans anders zijn. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Kampenhout-Sas erg gewild, tegenwoordig kiezen minder mensen voor dit type tuinafscheiding. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type schutting Kampenhout-Sas zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Kampenhout-Sas.

Tuinschermen Kampenhout-Sas

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Kampenhout-Sas

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Kampenhout-Sas die zeer lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Kampenhout-Sas.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Kampenhout-Sas is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Kampenhout-Sas. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Of vraag ons om een adres Kampenhout-Sas.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Kampenhout-Sas zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Kampenhout-Sas gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Kampenhout-Sas

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor beton schutting Kampenhout-Sas. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren!

Poort Kampenhout-Sas

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuin poorten.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Leeuwarden
schutting Kockengen
schutting Heerjansdam
schutting Bakkeveen
schutting Koudum
schutting Holwerd
schutting Dieren
schutting Gameren
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Groet
schutting Wolfheze
schutting Koudum