Schutting Kollum

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Kollum? Wij kunnen uw schuttingen Kollum leveren of installeren uw nieuwe schuttingen Kollum vakbekwaam en vlug voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het bouwen van de schuttingen is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kollum

Wij werken enkel met bedreven personeel welke niets anders verrichten dan het plaatsen van schutting Kollum. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin doorgaans afwijkend zijn. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Kollum erg populair, tegenwoordig zoeken minder consumenten voor deze categorie schutting. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de klanten. De fundering van dit type schuttingen Kollum bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Kollum.

Tuin schermen Kollum

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Kollum

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Kollum die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Kollum.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Kollum is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlug een schutting Kollum die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de bezoekers gedaan. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Kollum? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Tuinafscheiding kopen Kollum. Het was nog nooit zo makkelijk! De volgende mooie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Kollum.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Kollum van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout en luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Kollum

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting Kollum is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Kollum

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuindeur.
U kunt kiezen uit meerdere modellen poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Beuningen
schutting Ursem
schutting Emmer-Compascuum
schutting Herwijnen
schutting Oudenbosch
schutting Rhenen
schutting Simpelveld
schutting Aalburg
schutting Jubbega
schutting Bussum
schutting Lemmer
schutting Aalburg