Schutting Kollum

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Kollum? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne schutting. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen een nieuwe erfafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders verrichten dan erfafscheidingen bouwen kunnen de luxe schutting foutloos zetten. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een erfafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Kollum

De houten erfafscheiding vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding plaatsen Kollum.

Een schutting plaatsen in Kollum hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Kollum is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting zult vinden bij u in Kollum. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin bij u in Kollum? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende mooie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Kollum.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Beton erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Kollum

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar.

Poortdeur

We hebben voor elke soort erfafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuin poorten.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Steenwijk
schutting Boxtel
schutting Driel
schutting Woubrugge
schutting Apeldoorn
schutting Stein
schutting Goor
schutting Roelofsarendsveen
schutting Oosterhout
schutting Soesterberg
schutting Zwartewaal
schutting Zwaagwesteinde