Schutting Sassenheim

Op zoek naar een nieuwe schutting Sassenheim? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het neerzetten van uw schutting Sassenheim. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sassenheim

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Sassenheim, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouwbedrijven. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Sassenheim erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor deze categorie schutting. De hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor schuttingen Sassenheim. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Sassenheim.

Tuinschermen Sassenheim

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Sassenheim

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Sassenheim uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Sassenheim die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting plaatsen Sassenheim.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin Sassenheim is tegenwoordig erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Sassenheim. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Wellicht hebben we Sassenheim voorheen een schutting gezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Op deze website vind u de schuttingen die we zetten Sassenheim. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Sassenheim.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Sassenheim

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Sassenheim nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Sassenheim

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuindeuren.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Akersloot
schutting Kaatsheuvel
schutting Dieteren
schutting Sprundel
schutting ‘s-Gravendeel
schutting Neede
schutting Posterholt
schutting Geleen
schutting Gendt
schutting Dieteren
schutting Oostburg
schutting Opheusden