Schutting Sassenheim

Op het web aan het zoeken voor een moderne schutting in Sassenheim? Prins schuttingen kan uw schutting op locatie brengen of installeren de nieuwe schutting vakkundig en snel voor u. We kunnen normaliter binnen 20 dagen een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde bouwers die niets anders verrichten dan schuttingen monteren kunnen de tuinafscheiding perfect plaatsen. Iedere tuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw erfafscheiding zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Sassenheim

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton erfafscheiding. De schuttingpalen van deze soort schutting zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daardoor hoogst bestemd voor erfafscheidingen. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding plaatsen Sassenheim.

Een schutting kopen in Sassenheim hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Sassenheim is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlot een erfafscheiding die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze klanten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben wij bij u in Sassenheim voorheen een erfafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende fraaie erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen bij u in Sassenheim.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen van hout.

Schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout en Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Sassenheim

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk.

Tuindeur

Een tuindeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Houten poort op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Vledder
schutting Zeeland
schutting Baexem
schutting Moerkapelle
schutting Cothen
schutting Nijmegen
schutting Diepenveen
schutting Haarlem
schutting Enter
schutting Budel
schutting Heinenoord
schutting Streefkerk