Schutting Vierlingsbeek

Op zoek naar een hout beton schutting Vierlingsbeek? Prins schuttingen kan uw schutting Vierlingsbeek leveren of monteren uw nieuwe schutting Vierlingsbeek bekwaam en vlot voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de aanbieding en het bouwen van de schutting is ca. 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vierlingsbeek

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Vierlingsbeek, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van de monteurs.

De houten schutting Vierlingsbeek gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daarom uiterst geschikt voor tuinafscheidingen Vierlingsbeek. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Vierlingsbeek.

Tuin schermen Vierlingsbeek

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Vierlingsbeek

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Vierlingsbeek.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Vierlingsbeek is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Vierlingsbeek zult tegenkomen voor uw woning in Vierlingsbeek. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 85% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Vierlingsbeek? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Vierlingsbeek zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton schutting Vierlingsbeek.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Vierlingsbeek

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor beton schutting Vierlingsbeek. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat moderner geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Vierlingsbeek

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oud-Vossemeer
schutting Wieringerwerf
schutting Odoorn
schutting Heenvliet
schutting Zevenaar
schutting Berlikum
schutting Milheeze
schutting Appingedam
schutting Delfzijl
schutting Lemmer
schutting Zeist
schutting Thorn