Schutting Vierlingsbeek

Op zoek naar een nieuwe erfafscheiding bij u in Vierlingsbeek? Wij zijn de expert van Nederland in het zetten van uw schutting. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met ervaren medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over bestaan. We plaatsen uw erfafscheiding zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Vierlingsbeek

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. Het grote voordeel van deze soort erfafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

De tuin schermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Erfafscheiding kopen Vierlingsbeek.

Een schutting kopen in Vierlingsbeek hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Vierlingsbeek is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte erfafscheiding zult aantreffen bij u in Vierlingsbeek. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 75% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres bij u in Vierlingsbeek? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! We kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting bij u in Vierlingsbeek zetten:

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout en Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Vierlingsbeek

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar.

Poortdeur

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
U kunt kiezen uit meerdere modellen tuinpoorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Nieuw-Beijerland
schutting Culemborg
schutting Zeist
schutting Heythuysen
schutting Barendrecht
schutting Zaamslag
schutting Appingedam
schutting Loppersum
schutting De Zilk
schutting Blijham
schutting Wijlre
schutting Almere-Stad