Schutting Vierlingsbeek

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Vierlingsbeek? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het zetten van schuttingen Vierlingsbeek. Het zetten van een een schutting Vierlingsbeek kan normaliter binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vierlingsbeek

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schuttingen Vierlingsbeek, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin dikwijls verschillend zijn. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Vierlingsbeek erg gewild, hedendaags zoeken minder consumenten voor deze categorie schutting. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Vierlingsbeek zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Wij kunnen vier gevariëerde houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Vierlingsbeek.

Tuin schermen Vierlingsbeek

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Vierlingsbeek

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Vierlingsbeek.

Een tuinafscheiding plaatsen Vierlingsbeek hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Vierlingsbeek is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Vierlingsbeek zal vinden voor uw woning in Vierlingsbeek. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze bezoekers gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben we Vierlingsbeek eerder een schutting neergezet, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! De onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Vierlingsbeek.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Vierlingsbeek gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Vierlingsbeek

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Vierlingsbeek is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen!

Poortdeur Vierlingsbeek

Een poort is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuin poorten.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Diever
schutting Edam
schutting Oud-Heusden
schutting Eijsden
schutting Sevenum
schutting Goes
schutting Wagenborgen
schutting Dussen
schutting Klaaswaal
schutting Schimmert
schutting Eijsden
schutting Geervliet