Schutting Grijpskerk

Rond aan het kijken voor een hout beton erfafscheiding in Grijpskerk? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het plaatsen van uw schutting. Het bouwen van een schutting bij u in Grijpskerk kan normaliter binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij monteren al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Elke tuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Hout beton Schutting Grijpskerk

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor deze soort schutting. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton erfafscheiding. Het grote voordeel van deze schutting is dat de palen niet van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door uiterst geschikt voor schuttingen. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Bangkirai tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Grijpskerk.

Een schutting kopen in Grijpskerk hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Grijpskerk is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Grijpskerk. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Wellicht hebben wij bij u in Grijpskerk eerder een erfafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Deze volgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in Grijpskerk.

Erfafscheiding soorten

Schutting van hout.

Hout beton erfafscheiding gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Grijpskerk

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk mooier geworden met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!

Poort

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai tuindeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 2 meter breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Vinkeveen
schutting IJsselstein
schutting Castricum
schutting Elim
schutting Elst
schutting Gaanderen
schutting Deil
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Bunnik
schutting Baflo
schutting Berghem
schutting Hasselt