Schutting Havelte

Op zoek naar een luxe schutting Havelte? Wij kunnen de schutting Havelte leveren of plaatsen de nieuwe schutting Havelte vakkundig en vlot voor u. Het bouwen van een schuttingen Havelte kan normaliter binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Havelte

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schuttingen Havelte, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin altijd afwijkend zijn. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

De houten schuttingen Havelte gemaakt van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type schutting Havelte zijn niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daarom uitermate bestemd voor schuttingen Havelte. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde hout soorten leveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Havelte.

Tuin schermen Havelte

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Havelte

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Havelte.

Een tuinafscheiding plaatsen Havelte hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Havelte is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een tuinschutting Havelte die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 82% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Wellicht hebben we Havelte eerder een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! We kunnen de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Havelte plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Havelte van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Havelte

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor beton schutting Havelte. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Havelte heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Havelte

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 280cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Dronten
schutting Boshoven
schutting Gendt
schutting Driel
schutting Aardenburg
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Heusden
schutting Nieuwkoop
schutting Harkema
schutting Geervliet
schutting Vuren
schutting Alphen