Schutting Havelte

Op internet aan het zoeken voor een beton schutting in Havelte? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of zetten uw nieuwe schutting vakbekwaam en snel voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het zetten van de schutting is ongeveer 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen plaatsen kunnen de erfafscheiding foutloos zetten. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Havelte

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De schuttingpalen van deze soort schutting zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere soort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding kopen Havelte.

Een schutting plaatsen in Havelte hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Havelte is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte erfafscheiding zult aantreffen bij u in Havelte. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 82% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie tuin bij u in Havelte? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Hier vind u alle erfafscheidingen die we plaatsen in Havelte. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Erfafscheiding van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout met luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Havelte

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat de betonschutting is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 260cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Boxmeer
schutting Koewacht
schutting Klundert
schutting Egmond-Binnen
schutting Schoorl
schutting Scharwoude
schutting Gieten
schutting Raalte
schutting Horst
schutting Sint Odiliënberg
schutting Dongen
schutting Diever