Schutting Warmenhuizen

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Warmenhuizen? Prins schuttingen kan uw schutting Warmenhuizen op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting Warmenhuizen vakkundig en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Warmenhuizen

We werken enkel met doorgewinterd medewerkers welke niets anders doen dan het bouwen van schutting Warmenhuizen. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal afwijkend zijn. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Warmenhuizen gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. De basis van deze soort tuinafscheidingen Warmenhuizen bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is hier door hoogst bestemd voor tuinafscheidingen Warmenhuizen. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Warmenhuizen.

Tuinschermen Warmenhuizen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Warmenhuizen

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Warmenhuizen: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Warmenhuizen die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Warmenhuizen.

Een schutting kopen Warmenhuizen hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Warmenhuizen is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste tuinafscheiding Warmenhuizen zal tegenkomen voor uw woning in Warmenhuizen. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 80% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Of verzoek ons om een referentie tuin Warmenhuizen.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Tuinafscheiding kopen Warmenhuizen. Dat was nog nooit zo simpel! De volgende fraaie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Warmenhuizen.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Warmenhuizen van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Warmenhuizen

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Warmenhuizen nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Warmenhuizen

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Diessen
schutting Spaubeek
schutting Bathmen
schutting Berlikum
schutting Weert
schutting Hoogerheide
schutting Leimuiden
schutting Hallum
schutting Elburg
schutting Balkbrug
schutting Waalre
schutting Tegelen