Schutting Warmenhuizen

Op zoek naar een luxe erfafscheiding bij u in Warmenhuizen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe erfafscheiding. Het bouwen van een schutting bij u in Warmenhuizen kan doorgaans binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met bedreven schuttingbouwers welke niks anders doen dan het monteren van schuttingen. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin gewoonlijk afwijkend zijn. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Hout beton Schutting Warmenhuizen

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten erfafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de particulieren. De basis van deze soort erfafscheidingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

De tuinschermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Warmenhuizen.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Warmenhuizen is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google en u treft al vlug een schutting die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie adres bij u in Warmenhuizen? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Erfafscheiding kopen Warmenhuizen. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Wij kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting bij u in Warmenhuizen bouwen:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Warmenhuizen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Poort

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Almere-Buiten
schutting Oosterwolde
schutting Wijk en Aalburg
schutting Voerendaal
schutting Hillegom
schutting Rijen
schutting Uden
schutting Druten
schutting Dalen
schutting Sleeuwijk
schutting Nijnsel
schutting Kortenhoef