Schutting Eerbeek

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Eerbeek? Wij kunnen de schutting leveren of monteren de nieuwe schutting deskundig en vlot voor u. Het bouwen van een schutting bij u in Eerbeek kan gewoonlijk binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met bedreven schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin dikwijls afwijkend zijn. We bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Schutting Eerbeek

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze categorie erfafscheiding is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daarom bijzonder geschikt voor erfafscheidingen. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Erfafscheiding kopen Eerbeek.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin in Eerbeek is tegenwoordig erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Eerbeek. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een adres bij u in Eerbeek.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Eerbeek.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton Schutting van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Beton erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Eerbeek

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar.

Poort

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
U kunt een keuze maken uit verscheidene modellen poorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 270cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Nieuwe Pekela
schutting Milsbeek
schutting Oostrum
schutting De Lier
schutting Zeeland
schutting Denekamp
schutting Deventer
schutting Eefde
schutting Harkstede
schutting Halsteren
schutting Chaam
schutting Leens