Schutting Eerbeek

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Eerbeek? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton tuinschutting Eerbeek. Het bouwen van een een schutting Eerbeek kan doorgaans binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Eerbeek

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen zetten, kunnen de schuttingen Eerbeek correct plaatsen. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de consumenten. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Eerbeek.

Tuinschermen Eerbeek

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Eerbeek

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting Eerbeek uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Eerbeek: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Eerbeek die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Eerbeek.

Een tuinafscheiding kopen Eerbeek hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Eerbeek is hedendaags erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Eerbeek. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze consumenten gedaan. We kunnen snappen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Wellicht hebben we Eerbeek voorheen een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Tuinafscheiding kopen Eerbeek. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Deze onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Eerbeek.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Eerbeek gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Eerbeek

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Eerbeek is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Eerbeek

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende poortdeuren.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Roelofsarendsveen
schutting Klaaswaal
schutting Maasdijk
schutting Nijkerk
schutting Engelen
schutting Vessem
schutting Posterholt
schutting Alkmaar
schutting Hulst
schutting Nijkerk
schutting Bergeijk
schutting Breda