Schutting Uitgeest

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Uitgeest? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of installeren de nieuwe schutting deskundig en snel voor u. Het monteren van een schutting bij u in Uitgeest kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met doorgewinterd schuttingbouwers welke niks anders doen dan het monteren van erfafscheidingen. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd verschillend zijn. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Uitgeest

De houten schutting vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. De basis van deze soort erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daardoor bijzonder geschikt voor schuttingen. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Bangkirai hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Uitgeest.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Uitgeest is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google en u vind al vlot een erfafscheiding die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 80% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben we bij u in Uitgeest eerder een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting bij u in Uitgeest zetten:

Erfafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Uitgeest

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting niet uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk mooier geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te leveren!!

Poort

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuinpoorten.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Zundert
schutting De Bilt
schutting Nijmegen
schutting Hoogeveen
schutting Egmond aan Zee
schutting Opperdoes
schutting Holten
schutting Lierop
schutting Grootegast
schutting Coevorden
schutting Westzaan
schutting Lelystad