Schutting Uitgeest

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een nieuwe schutting Uitgeest? Wij zijn de expert van Nederland in het neerzetten van schuttingen Uitgeest. We kunnen meestal binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Uitgeest

We werken alleen met doorgewinterd medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen Uitgeest. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin doorgaans verschillend zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort schuttingen Uitgeest bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Uitgeest.

Tuin schermen Uitgeest

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Uitgeest

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Uitgeest: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Uitgeest.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Uitgeest is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Uitgeest zult vinden voor uw woning in Uitgeest. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 70% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Misschien hebben wij Uitgeest eerder een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Op deze website vind u de schuttingen die we leveren Uitgeest. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Uitgeest van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Uitgeest

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor beton schutting Uitgeest. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Uitgeest

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende poortdeuren.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Boxmeer
schutting Eerbeek
schutting Lent
schutting Opmeer
schutting Witmarsum
schutting Opperdoes
schutting Enschede
schutting Westzaan
schutting Heech
schutting Wijhe
schutting Oostvoorne
schutting Alblasserdam