Schutting Uitgeest

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Uitgeest? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van uw schutting Uitgeest. Het plaatsen van een schuttingen Uitgeest kan normaliter binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Uitgeest

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Uitgeest correct plaatsen. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

De houten schutting Uitgeest vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daarom zeer bestemd voor tuinafscheidingen Uitgeest. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 andere hout soorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Uitgeest.

Tuin schermen Uitgeest

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Uitgeest

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Uitgeest: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Uitgeest.

Een schutting plaatsen Uitgeest hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Uitgeest is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Uitgeest zult vinden voor uw woning in Uitgeest. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. We kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben we Uitgeest eerder een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we leveren Uitgeest. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Hout beton schuttingen Uitgeest.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Uitgeest

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting Uitgeest is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Uitgeest heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Uitgeest

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Losser
schutting Mook
schutting Lienden
schutting Blaricum
schutting Horst
schutting Bolsward
schutting Dieteren
schutting Kampen
schutting Kaatsheuvel
schutting Swalmen
schutting Delden
schutting Opperdoes