Schutting Zeddam

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Zeddam? Wij zijn de specialist van Nederland in het plaatsen van erfafscheidingen. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het bouwen van de schutting is ca. 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het installeren van erfafscheidingen bent u verzekerd van een goed resultaat met uitstekende garanties. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Zeddam

De houten schutting gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Erfafscheiding kopen Zeddam.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin in Zeddam is nu erg handig. Zoek het op in Google en u vind al vlot een erfafscheiding die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de bezoekers gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie tuin bij u in Zeddam? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Erfafscheiding kopen Zeddam. Het was nog nooit zo eenvoudig! We kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting bij u in Zeddam plaatsen:

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Zeddam

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren!

Tuindeur

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuinpoorten.

Een houten tuindeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Elspeet
schutting Huissen
schutting Kamperland
schutting Rhenen
schutting IJsselmuiden
schutting IJzendijke
schutting Renswoude
schutting Scherpenzeel
schutting Borculo
schutting Berkel-Enschot
schutting Goudswaard
schutting Harskamp