Schutting Zeddam

Op zoek naar een beton schutting Zeddam? Prins schuttingen kan de schuttingen Zeddam op locatie brengen of installeren uw nieuwe schuttingen Zeddam vakbekwaam en vlug voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zeddam

We werken enkel met bedreven medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen Zeddam. Elke achtertuin is anders, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort schutting Zeddam zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Zeddam.

Tuinschermen Zeddam

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Zeddam

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Zeddam: Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Zeddam.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin Zeddam is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste tuinafscheiding Zeddam zal aantreffen voor uw woning in Zeddam. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 82% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben we Zeddam voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Zeddam.

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Hout beton tuinschutting Zeddam gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Zeddam

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Zeddam niet uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Zeddam

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuindeuren.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 280cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wieringerwerf
schutting Sint Jansteen
schutting Udenhout
schutting Drogeham
schutting Helmond
schutting Winsum
schutting Hardegarijp
schutting Zierikzee
schutting Maartensdijk
schutting Breezand
schutting Schinveld
schutting Volendam