Schutting Alkmaar

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een hout beton schutting Alkmaar? Prins schuttingen kan de schuttingen Alkmaar op locatie brengen of zetten uw nieuwe schutting Alkmaar deskundig en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Alkmaar

We werken alleen met bedreven medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schutting Alkmaar. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Alkmaar vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Alkmaar zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daarom zeer geschikt voor schuttingen Alkmaar. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Alkmaar.

Tuin schermen Alkmaar

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Alkmaar

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Alkmaar die lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Alkmaar.

Een tuinafscheiding plaatsen Alkmaar hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Alkmaar is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Alkmaar zal aantreffen voor uw woning in Alkmaar. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 80% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Of verzoek ons om een referentie adres Alkmaar.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Alkmaar. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Deze onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Alkmaar.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Alkmaar gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Alkmaar

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor betonschuttingen Alkmaar. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren.

Poort Alkmaar

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende poortdeuren.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Borne
schutting Hulsen
schutting Andijk
schutting Oirschot
schutting Slochteren
schutting Boekel
schutting Steenwijkerwold
schutting Lexmond
schutting Nijverdal
schutting Mook
schutting Rotterdam
schutting Onstwedde