Schutting Alkmaar

Op het web aan het zoeken voor een moderne schutting Alkmaar? Wij kunnen de schuttingen Alkmaar op locatie brengen of zetten uw nieuwe schuttingen Alkmaar bekwaam en vlot voor u. Het monteren van een schuttingen Alkmaar kan gewoonlijk binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Alkmaar

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders doen dan schuttingen zetten, kunnen de schuttingen Alkmaar perfect monteren. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin dikwijls anders zijn. We plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Alkmaar vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de klanten. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Alkmaar.

Tuinschermen Alkmaar

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Alkmaar

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Alkmaar.

Een schutting kopen Alkmaar hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Alkmaar is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste schutting Alkmaar zult vinden voor uw woning in Alkmaar. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 72% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een adres Alkmaar.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Alkmaar.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinschutting Alkmaar van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Alkmaar

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor betonschuttingen Alkmaar. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Alkmaar heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Alkmaar

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt kiezen uit verscheidene modellen poorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 280cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Tricht
schutting Schoonebeek
schutting Nijmegen
schutting Ede
schutting Ulrum
schutting Dalen
schutting Alblasserdam
schutting Vinkeveen
schutting Veenendaal
schutting Ede
schutting Zuidlaren
schutting Heinenoord