Schutting Woudrichem

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in Woudrichem? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het zetten van de erfafscheiding is ca. 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen bent u verzekerd van een goed eind resultaat met uitstekende garanties. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

Hout beton Schutting Woudrichem

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, hedendaags zoeken minder particulieren voor dit type erfafscheiding. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Woudrichem.

Via internet een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Woudrichem is nu erg handig. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een erfafscheiding die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de bezoekers gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een erfafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Of verzoek ons om een adres bij u in Woudrichem.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande mooie erfafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen bij u in Woudrichem.

Erfafscheiding soorten

Schutting van hout.

Erfafscheidingen van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Woudrichem

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten poortdeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het hout niet kan werken.

Een tweedelige poort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Heech
schutting Westkapelle
schutting Simpelveld
schutting Vroomshoop
schutting Groningen
schutting Schimmert
schutting Oudewater
schutting Schagen
schutting Breukelen
schutting Venhuizen
schutting Hillegom
schutting Marum