Schutting Woudrichem

Rond aan het kijken voor een beton schutting Woudrichem? Wij zijn de specialist van Nederland in het zetten van schuttingen Woudrichem. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Woudrichem

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen Woudrichem bent u zeker van een goed eind resultaat met uitstekende garanties. Iedere achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. De basis van dit type tuinafscheidingen Woudrichem bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een beton paal rot niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Woudrichem.

Tuinschermen Woudrichem

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Woudrichem

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Woudrichem die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Woudrichem.

Een tuinafscheiding plaatsen Woudrichem hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Woudrichem is hedendaags erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Woudrichem. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Misschien hebben we Woudrichem eerder een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Woudrichem zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Woudrichem van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout en Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Woudrichem

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Woudrichem is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Woudrichem heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Woudrichem

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Leusden
schutting Spaubeek
schutting Staphorst
schutting Hoogezand
schutting Lieshout
schutting Biddinghuizen
schutting Huissen
schutting Schimmert
schutting Blijham
schutting Moergestel
schutting Opheusden
schutting Valkenburg