Schutting Goirle

Op het net aan het zoeken voor een moderne schutting in Goirle? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton schutting. We kunnen normaliter binnen 10 dagen een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven bouwers die niks anders verrichten dan erfafscheidingen plaatsen kunnen de betonschutting correct monteren. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Wij bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Goirle

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor deze categorie schutting. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. De palen van deze soort erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Door de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Wij kunnen vier andere houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor een luxe erfafscheiding. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding plaatsen Goirle.

Een erfafscheiding plaatsen in Goirle hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Goirle is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste erfafscheiding zult tegenkomen bij u in Goirle. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze consumenten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Goirle? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of schutting bij u in Goirle zetten:

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Goirle

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
U kan een keuze maken uit verscheidene soorten tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Amsterdam
schutting Wagenborgen
schutting Smilde
schutting Velserbroek
schutting Nieuw Bergen
schutting Horst
schutting Smilde
schutting Kruisland
schutting Dodewaard
schutting Wassenaar
schutting Spakenburg
schutting Epe