Schutting Hoeselt

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Hoeselt? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Hoeselt. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het bouwen van de schuttingen is plusminus 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hoeselt

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schutting Hoeselt, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin dikwijls verschillend zijn. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Hoeselt gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De fundering van deze soort schuttingen Hoeselt bestaat uit beton palen in plaats van hout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Hoeselt.

Tuin schermen Hoeselt

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Hoeselt

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Hoeselt die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Hoeselt.

Een tuinafscheiding plaatsen Hoeselt hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Hoeselt is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Hoeselt zal tegenkomen voor uw woning in Hoeselt. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de bezoekers gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Op zoek naar een referentie tuin Hoeselt? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Hoeselt.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Hoeselt gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout met Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Hoeselt

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat de beton schutting Hoeselt is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Hoeselt heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Hoeselt

Een poort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoogwoud
schutting Goes
schutting Zuidwolde
schutting Teteringen
schutting Hoogkarspel
schutting Heijen
schutting Biddinghuizen
schutting Dommelen
schutting Heeswijk-Dinther
schutting Eindhoven
schutting Ooltgensplaat
schutting Barneveld