Schutting Bovenkarspel

Rond aan het kijken voor een moderne erfafscheiding in Bovenkarspel? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of plaatsen de nieuwe schutting deskundig en snel voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de schutting is ca. 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen monteren kunnen de schutting correct plaatsen. Iedere tuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van de monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Bovenkarspel

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, tegenwoordig zoeken steeds minder particulieren voor deze categorie schutting. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze soort erfafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van beton. Een beton paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Bankirai hout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Bovenkarspel.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin in Bovenkarspel is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste erfafscheiding zult aantreffen bij u in Bovenkarspel. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze bezoekers gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het bekijken van onze erfafscheiding afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Mogelijk hebben we bij u in Bovenkarspel voorheen een erfafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende soorten tuinschutting of erfafscheiding bij u in Bovenkarspel plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Bovenkarspel

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!

Tuindeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 300cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Wommels
schutting Lobith
schutting Rheden
schutting Waspik
schutting Maastricht
schutting Haaften
schutting Berkel-Enschot
schutting Esch
schutting Oosterland
schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Haps
schutting Middenmeer