Schutting Angeren

Op het net aan het zoeken voor een nieuwe schutting in Angeren? Prins schuttingen kan uw schutting op locatie brengen of monteren de nieuwe schutting vakkundig en snel voor u. We kunnen meestal binnen 20 dagen een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met bedreven schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van erfafscheidingen. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Angeren

De houten schutting gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton erfafscheiding. De fundering van deze soort schuttingen bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is daarom zeer geschikt voor erfafscheidingen. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Bankirai hout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Angeren.

Een erfafscheiding kopen in Angeren hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Angeren is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u vind al snel een schutting die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 80% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van onze erfafscheiding foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Of vraag ons om een adres bij u in Angeren.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Deze volgende moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren bij u in Angeren.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Angeren

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de beton palen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuin poorten.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Harskamp
schutting Zaltbommel
schutting Zuidwolde
schutting De Lier
schutting Bleiswijk
schutting Zwartewaal
schutting Vaals
schutting Grijpskerk
schutting Esch
schutting Eelde
schutting Goudswaard
schutting Witmarsum