Schutting Angeren

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Angeren? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Angeren. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Angeren

We werken uitsluitend met ervaren personeel welke niks anders doen dan het installeren van schuttingen Angeren. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin altijd verschillend zijn. We plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Angeren erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder particulieren voor deze soort schutting. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de consumenten. De fundering van dit type schuttingen Angeren bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Angeren.

Tuin schermen Angeren

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Angeren

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting Angeren uit ons assortiment. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Angeren: Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Angeren.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis Angeren is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Angeren. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Misschien hebben we Angeren eerder een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of schutting Angeren plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Angeren gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Angeren

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting Angeren is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren.

Poort Angeren

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende poortdeuren.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Apeldoorn
schutting Veendam
schutting Ederveen
schutting Halsteren
schutting Zelhem
schutting Susteren
schutting Hapert
schutting Wanssum
schutting De Zilk
schutting Born
schutting Nijkerkerveen
schutting Bunschoten