Schutting Angeren

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Angeren? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe tuinschutting Angeren. Het zetten van een schuttingen Angeren kan doorgaans binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Angeren

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen plaatsen, kunnen de schutting Angeren perfect plaatsen. Elke tuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Angeren vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Angeren zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daardoor uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Angeren. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen 4 andere hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Angeren.

Tuinschermen Angeren

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Angeren

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Angeren die lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Angeren.

Een tuinafscheiding plaatsen Angeren hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Angeren is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google en u vind al gauw een schutting Angeren die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de bezoekers gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Angeren? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Angeren zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Angeren van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Angeren

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Angeren is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk moderner met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Angeren

Een poort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuindeuren.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Reeuwijk
schutting Almkerk
schutting Groot-Ammers
schutting Goes
schutting Heeze
schutting Arnemuiden
schutting Breskens
schutting Oudenbosch
schutting Hoek van Holland
schutting Oosterwolde
schutting Nijeveen
schutting Krabbendijke