Schutting De Lutte

Op het web aan het zoeken voor een luxe schutting De Lutte? Prins schuttingen kan uw schuttingen De Lutte leveren of installeren de nieuwe schuttingen De Lutte bekwaam en snel voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het monteren van de schuttingen is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting De Lutte

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen De Lutte bent u verzekerd van een degelijk eindproduct met juiste garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin dikwijls ongelijk zijn. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen De Lutte gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder onder de bezoekers. De basis van deze soort tuinafscheidingen De Lutte bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen De Lutte.

Tuinschermen De Lutte

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen De Lutte

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting De Lutte uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting De Lutte die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen De Lutte.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis De Lutte is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlug een tuinschutting De Lutte die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 70% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een adres De Lutte.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De volgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen De Lutte.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen De Lutte.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout en Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting De Lutte

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor beton schutting De Lutte. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!!

Poort De Lutte

Een poort is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
U kan kiezen uit verschillende soorten poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zaltbommel
schutting ‘s-Gravenzande
schutting Nederhorst
schutting Sint Annaparochie
schutting Waddinxveen
schutting Overdinkel
schutting Steenwijk
schutting Nieuw-Vossemeer
schutting Beemster
schutting Grootegast
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Breugel