Schutting De Lutte

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting De Lutte? Wij kunnen de schuttingen De Lutte bezorgen of installeren de nieuwe schuttingen De Lutte vakkundig en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting De Lutte

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schutting De Lutte, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen De Lutte vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van deze soort schuttingen De Lutte bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen De Lutte.

Tuinschermen De Lutte

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen De Lutte

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting kopen De Lutte.

Via het web een schutting kopen voor uw tuin De Lutte is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al gauw een tuinschutting De Lutte die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze klanten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een tuin De Lutte.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen De Lutte. Het was nog nooit zo simpel! Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of tuinafscheiding De Lutte plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen De Lutte van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout en Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting De Lutte

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting De Lutte is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen De Lutte heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur De Lutte

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kan kiezen uit verscheidene type poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bladel
schutting Blerick
schutting Heinenoord
schutting Willemstad
schutting Ootmarsum
schutting Heenvliet
schutting Rolde
schutting Haarlem
schutting Oosterland
schutting Wognum
schutting Overdinkel
schutting Vinkeveen