Schutting De-Lutte

Op zoek naar een hout beton erfafscheiding bij u in De-Lutte? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting. Het monteren van een erfafscheiding bij u in De-Lutte kan normaliter binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde bouwers die niks anders verrichten dan erfafscheidingen bouwen kunnen de schutting perfect plaatsen. Iedere tuin is anders, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van de bouwers.

Hout beton Schutting De-Lutte

Voor vele jaren was de houten schutting populair, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor deze categorie schutting. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type erfafscheiding is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot niet, trekt niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de erfafscheiding compleet.

Erfafscheiding plaatsen De-Lutte.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in De-Lutte is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste erfafscheiding zal aantreffen bij u in De-Lutte. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 80% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie adres bij u in De-Lutte? Vraag het ons, misschien hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen De-Lutte. Dat was nog nooit zo simpel! We kunnen de volgende modellen schuttingen of erfafscheiding bij u in De-Lutte zetten:

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting De-Lutte

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Poortdeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuinpoorten.

Een houten tuindeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Midwoud
schutting Middelstum
schutting Makkum
schutting Enschede
schutting Winschoten
schutting Elst
schutting Zoetermeer
schutting Middelburg
schutting Geertruidenberg
schutting Linne
schutting Broek op Langedijk
schutting Dinteloord