Schutting Schulen

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een nieuwe schutting Schulen? Wij kunnen de schutting Schulen leveren of monteren uw nieuwe schutting Schulen vakkundig en vlug voor u. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het zetten van de schutting is circa 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Schulen

Wij zetten al ruim 18 jaar schuttingen Schulen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. Elke achtertuin is anders, een precies inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

De houten schutting Schulen gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze schutting is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is hier door bijzonder bestemd voor tuinafscheidingen Schulen. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Schulen.

Tuinschermen Schulen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Schulen

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting Schulen uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Schulen die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Tuinschutting kopen Schulen.

Een tuinafscheiding plaatsen Schulen hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Schulen is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Schulen. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben we Schulen eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we plaatsen Schulen. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Schulen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Schulen

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Schulen is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Schulen

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
U kunt een keuze maken uit verschillende soorten tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bocholtz
schutting Zaltbommel
schutting Balkbrug
schutting Neede
schutting Terneuzen
schutting Schinnen
schutting Overdinkel
schutting Alblasserdam
schutting Goes
schutting Waardenburg
schutting Nieuwleusen
schutting Breugel