Schutting Schulen

Op het web aan het kijken voor een hout beton schutting Schulen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Schulen. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Schulen

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schuttingen Schulen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het denkbeeld en routine van de monteurs.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De basis van deze soort tuinafscheidingen Schulen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Schulen.

Tuin schermen Schulen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Schulen

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Schulen uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Schulen.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Schulen is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste tuinafscheiding Schulen zult tegenkomen voor uw woning in Schulen. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 72% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van onze tuinafscheiding foto’s op onze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Mogelijk hebben wij Schulen eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Schulen. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Wij kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Schulen plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Schulen.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Schulen

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor betonschuttingen Schulen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur Schulen

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande poortdeuren.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lisserbroek
schutting Meerkerk
schutting Megen
schutting Groesbeek
schutting Stellendam
schutting Ooltgensplaat
schutting Ten Boer
schutting IJburg
schutting Limbricht
schutting Ede
schutting Berg
schutting Sas van Gent