Schutting Mook

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Mook? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Mook. Het plaatsen van een een schutting Mook kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Mook

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen Mook bent u verzekerd van een correct eind resultaat met juiste garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin altijd ongelijk zijn. We plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Mook erg populair, hedendaags zoeken minder mensen voor deze categorie schutting. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Mook zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een beton paal rot niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Mook.

Tuinschermen Mook

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Mook

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Mook die lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Mook.

Een schutting plaatsen Mook hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Mook is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste schutting Mook zult aantreffen voor uw woning in Mook. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres Mook? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende mooie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Mook.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinafscheidingen Mook gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Mook

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting Mook is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Mook

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoevelaken
schutting Ossendrecht
schutting Bovensmilde
schutting Bladel
schutting Heeswijk-Dinther
schutting Ochten
schutting Landsmeer
schutting Denekamp
schutting Oldemarkt
schutting Hoek van Holland
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Avenhorn