Schutting Mook

Op zoek naar een beton schutting Mook? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne schutting Mook. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Mook

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schutting Mook, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin doorgaans anders zijn. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder onder de particulieren. De basis van deze soort tuinafscheidingen Mook bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Door de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Mook.

Tuin schermen Mook

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Mook

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Mook: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Mook.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Mook is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Mook zal vinden voor uw woning in Mook. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Wellicht hebben wij Mook voorheen een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Mook. Het was nog nooit zo eenvoudig! Wij kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting Mook zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Mook van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Mook

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Mook niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Hout motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Mook

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
U kunt een keuze maken uit diverse type tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zegveld
schutting Vuren
schutting Geldrop
schutting Avenhorn
schutting Leegkerk
schutting Heinkenszand
schutting Venlo
schutting Middelbeers
schutting Heino
schutting Someren
schutting Eerbeek
schutting Bodegraven