Schutting Mook

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een beton schutting in Mook? Wij kunnen uw schutting leveren of zetten uw nieuwe schutting vakkundig en vlug voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het monteren van de erfafscheiding is ongeveer 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers welke niks anders doen dan het bouwen van schuttingen. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd ongelijk zijn. Wij zetten uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Mook

Een houten schutting vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier gevariëerde houtsoorten leveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton erfafscheiding met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Mook.

Een schutting plaatsen in Mook hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Mook is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste erfafscheiding zal tegenkomen bij u in Mook. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de bezoekers gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van de schutting foto’s op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Of verzoek ons om een tuin bij u in Mook.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Erfafscheiding kopen Mook. Het was nog nooit zo eenvoudig! Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of erfafscheiding bij u in Mook bouwen:

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Betonnen erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Mook

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Tuindeur

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende poortdeuren.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Cothen
schutting Surhuisterveen
schutting Obdam
schutting Nieuw-Vossemeer
schutting Scharwoude
schutting Venray
schutting Deurne
schutting Veen
schutting Waalre
schutting Alkmaar
schutting Noordwijkerhout
schutting Maarn