Schutting Wijk aan Zee

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Wijk aan Zee? Prins schuttingen kan uw schuttingen Wijk aan Zee leveren of zetten de nieuwe schutting Wijk aan Zee deskundig en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het bouwen van de schuttingen is ca. 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wijk aan Zee

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Wijk aan Zee bent u zeker van een correct resultaat met goede garanties. Elke tuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Wijk aan Zee erg gewild, hedendaags kiezen steeds minder mensen voor deze soort tuinafscheiding. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Wijk aan Zee bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Wijk aan Zee.

Tuinschermen Wijk aan Zee

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Wijk aan Zee

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Wijk aan Zee: Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Wijk aan Zee die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Wijk aan Zee.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Wijk aan Zee is nu erg handig. Zoek het op in Google en u treft al snel een tuinschutting Wijk aan Zee die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze bezoekers gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Wijk aan Zee.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we leveren Wijk aan Zee. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Wijk aan Zee gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Wijk aan Zee

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Wijk aan Zee is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Wijk aan Zee

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
U kunt kiezen uit verscheidene soorten tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Dinxperlo
schutting Eemnes
schutting Ursem
schutting Odiliapeel
schutting Fijnaart
schutting Stiphout
schutting Bleskensgraaf
schutting Vorden
schutting Achterveld
schutting Houten
schutting Zetten
schutting Lemmer