Schutting Wijk-aan-Zee

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Wijk-aan-Zee? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het neerzetten van erfafscheidingen. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen bent u zeker van een correct resultaat met juiste garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin gewoonlijk verschillend zijn. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Wijk-aan-Zee

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton erfafscheiding. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Door de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Bangkirai tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding kopen Wijk-aan-Zee.

Een erfafscheiding kopen in Wijk-aan-Zee hoeft nu niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Wijk-aan-Zee is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte schutting zult tegenkomen bij u in Wijk-aan-Zee. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt zien? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Wellicht hebben we bij u in Wijk-aan-Zee voorheen een erfafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Schutting kopen Wijk-aan-Zee. Het was nog nooit zo simpel! Deze navolgende fraaie erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen bij u in Wijk-aan-Zee.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Wijk-aan-Zee

Zoekt u een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de palen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen!!

Tuindeur

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande poortdeuren.

Houten poort op een metalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Warffum
schutting Heesch
schutting Zeewolde
schutting Leens
schutting Renkum
schutting Ooltgensplaat
schutting Wanroij
schutting Lith
schutting Zoetermeer
schutting Uddel
schutting Sint Willebrord
schutting Well