Schutting Ravenstein

Op het net aan het kijken voor een luxe schutting in Ravenstein? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting. Het plaatsen van een schutting bij u in Ravenstein kan doorgaans binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin vaak verschillend zijn. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Hout beton Schutting Ravenstein

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton erfafscheiding. De schuttingpalen van dit type schutting zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daardoor hoogst bestemd voor erfafscheidingen. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor de luxe schutting. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Ravenstein.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Ravenstein is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin in Ravenstein. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 82% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een erfafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van de schutting foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie tuin bij u in Ravenstein? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! Hier vind u alle schuttingen die we plaatsen in Ravenstein. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel gemaakt van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Ravenstein

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te bestellen!!

Poortdeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poort op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poort waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Niekerk
schutting Nieuwkoop
schutting Goirle
schutting Wervershoof
schutting Budel
schutting Oud Gastel
schutting Borgharen
schutting Bodegraven
schutting IJsselmuiden
schutting Kollum
schutting Bergen
schutting Sint Anthonis