Schutting Zutendaal

Op zoek naar een beton schutting Zutendaal? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting Zutendaal. Het bouwen van een schuttingen Zutendaal kan normaliter binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zutendaal

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schuttingen Zutendaal, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin dikwijls anders zijn. We zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Zutendaal gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. De basis van dit type schuttingen Zutendaal bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Zutendaal.

Tuin schermen Zutendaal

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Zutendaal

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Zutendaal uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Zutendaal die jaren lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Zutendaal.

Een tuinafscheiding kopen Zutendaal hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Zutendaal is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Zutendaal. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de bezoekers gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het zien van onze tuinafscheiding foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie adres Zutendaal? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Zutendaal. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u alle tuinafscheidingen die we leveren Zutendaal. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Zutendaal gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Zutendaal

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting Zutendaal is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat mooier met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Zutendaal heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Zutendaal

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het hout niet kan werken.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Chaam
schutting Oostzaan
schutting Heijen
schutting Norg
schutting Poortugaal
schutting Weerselo
schutting Zegveld
schutting Arnhem
schutting Bakkeveen
schutting Sas van Gent
schutting Musselkanaal
schutting Emmen