Schutting Zutendaal

Op zoek naar een luxe schutting Zutendaal? Wij zijn de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen Zutendaal. Het bouwen van een een schutting Zutendaal kan meestal binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zutendaal

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schutting Zutendaal, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouwbedrijven. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin doorgaans anders zijn. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van de bouwers.

De houten schutting Zutendaal vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De basis van deze soort tuinafscheidingen Zutendaal bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Zutendaal.

Tuinschermen Zutendaal

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Zutendaal

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Zutendaal uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Zutendaal die lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Zutendaal.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Zutendaal is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al snel een tuinschutting Zutendaal die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze consumenten gedaan. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Mogelijk hebben we Zutendaal eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Zutendaal. Het was nog nooit zo makkelijk! We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Zutendaal bouwen:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Zutendaal van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Zutendaal

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Zutendaal is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te leveren!

Poort Zutendaal

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende poortdeuren.

Houten poort op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poort waar u met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kessel
schutting Beilen
schutting Berkel-Enschot
schutting Koewacht
schutting IJsselmuiden
schutting Kaatsheuvel
schutting Sint Oedenrode
schutting Ravenstein
schutting Oldemarkt
schutting Rhenen
schutting Rhenen
schutting Susteren