Schutting Sint-Joris-Weert

Op zoek naar een nieuwe schutting Sint-Joris-Weert? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Sint-Joris-Weert. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de schuttingen is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint-Joris-Weert

Onze bedreven bouwers die niets anders doen dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Sint-Joris-Weert perfect zetten. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Wij bouwen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Sint-Joris-Weert bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is daarom hoogst geschikt voor schuttingen Sint-Joris-Weert. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Sint-Joris-Weert.

Tuinschermen Sint-Joris-Weert

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Sint-Joris-Weert

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting Sint-Joris-Weert uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Sint-Joris-Weert: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Sint-Joris-Weert die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Sint-Joris-Weert.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin Sint-Joris-Weert is nu erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Sint-Joris-Weert. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres Sint-Joris-Weert? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of schutting Sint-Joris-Weert plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinschutting Sint-Joris-Weert van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Sint-Joris-Weert

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Sint-Joris-Weert niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Sint-Joris-Weert

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuinpoorten.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Midwoud
schutting Buitenpost
schutting Geleen
schutting De Zilk
schutting Broek in Waterland
schutting Noordwijk
schutting Medemblik
schutting Nijmegen
schutting Sint Odiliënberg
schutting Beemster
schutting Harlingen
schutting Almere-Buiten