Schutting Sint-Joris-Weert

Op het web aan het kijken voor een moderne schutting Sint-Joris-Weert? Prins schuttingen kan de schutting bezorgen of installeren uw nieuwe schutting Sint-Joris-Weert deskundig en vlot voor u. Het bouwen van een tuinafscheiding Sint-Joris-Weert kan meestal binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders verrichten dan tuinafscheidingen bouwen kunnen de houten schutting perfect zetten. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij bouwen uw tuinafscheiding zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinafscheiding.

Schutting Sint-Joris-Weert

De houten schutting gemaakt van hout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van dit type schutting Sint-Joris-Weert zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinafscheiding: Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Sint-Joris-Weert.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis Sint-Joris-Weert is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste schutting zult tegenkomen Sint-Joris-Weert. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de klanten gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben we Sint-Joris-Weert eerder een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Sint-Joris-Weert zetten:

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Schuttingen van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Sint-Joris-Weert

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!!

Poortdeur

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuinpoorten.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Dedemsvaart
schutting Rijsoord
schutting Ooltgensplaat
schutting Leerdam
schutting Halsteren
schutting Etten-Leur
schutting Woudrichem
schutting Leunen
schutting Wijchen
schutting Hilvarenbeek
schutting Rhoon
schutting Tricht