Schutting Sint-Joris-Weert

Op het web aan het kijken voor een nieuwe schutting Sint-Joris-Weert? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting Sint-Joris-Weert. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint-Joris-Weert

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schutting Sint-Joris-Weert bent u zeker van een degelijk eind resultaat met juiste garanties. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van de monteurs.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de consumenten. De palen van deze soort tuinafscheiding Sint-Joris-Weert zijn niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Sint-Joris-Weert.

Tuinschermen Sint-Joris-Weert

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Sint-Joris-Weert

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Sint-Joris-Weert: Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Sint-Joris-Weert die lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Sint-Joris-Weert.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis Sint-Joris-Weert is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Sint-Joris-Weert zal vinden voor uw woning in Sint-Joris-Weert. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze bezoekers gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Mogelijk hebben wij Sint-Joris-Weert eerder een schutting gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Schutting kopen Sint-Joris-Weert. Dat was nog nooit zo makkelijk! We kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting Sint-Joris-Weert zetten:

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Sint-Joris-Weert gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Sint-Joris-Weert

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat de beton schutting Sint-Joris-Weert is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Poort Sint-Joris-Weert

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
U kan kiezen uit verschillende soorten poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Schoonebeek
schutting Horn
schutting Schijndel
schutting Streefkerk
schutting Slagharen
schutting Wintelre
schutting Arnhem
schutting Herpen
schutting Overasselt
schutting Avenhorn
schutting Hillegom
schutting Wagenborgen