Schutting Meerkerk

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting in Meerkerk? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting. We kunnen normaliter binnen 15 dagen een nieuwe erfafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde bouwers die niks anders doen dan erfafscheidingen plaatsen kunnen de schutting correct plaatsen. Elke tuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Meerkerk

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton erfafscheiding. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor buitengewoon bestemd voor erfafscheidingen. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 andere hout soorten leveren, iedere soort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Bankirai hardhout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton erfafscheiding met Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting kopen Meerkerk.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Meerkerk is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste erfafscheiding zult aantreffen bij u in Meerkerk. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze erfafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een tuin bij u in Meerkerk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! Hier vind u alle erfafscheidingen die we zetten in Meerkerk. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Meerkerk

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur

We hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
U kunt een keuze maken uit diverse type poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Heeze
schutting Appingedam
schutting ‘t Veld
schutting Oldebroek
schutting Son
schutting Dwingeloo
schutting Harkstede
schutting Zundert
schutting Houten
schutting Waspik
schutting Bennekom
schutting Dwingeloo