Schutting Meerkerk

Op zoek naar een beton schutting Meerkerk? Wij zijn de expert van Nederland in het plaatsen van tuinafscheidingen Meerkerk. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken een nieuwe schutting zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin vaak afwijkend zijn. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

Schutting Meerkerk

Voor vele jaren was de houten schutting populair, hedendaags kiezen steeds minder particulieren voor dit type schutting. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daarom zeer bestemd voor tuinafscheidingen Meerkerk. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinafscheiding

Behalve de standaard hout beton tuinafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinafscheiding uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinafscheiding kopen Meerkerk.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw huis Meerkerk is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste tuinafscheiding zult tegenkomen Meerkerk. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 80% van alle tuinafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin Meerkerk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Meerkerk.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton tuinafscheiding.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Meerkerk

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te bestellen!

Tuindeur

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Gulpen
schutting Markelo
schutting De Bilt
schutting Appingedam
schutting Geldrop
schutting Oostzaan
schutting Neede
schutting Musselkanaal
schutting Beuningen
schutting Opmeer
schutting Wouw
schutting Zuidland