Schutting Meerkerk

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Meerkerk? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting Meerkerk. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Meerkerk

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schutting Meerkerk, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over bestaan. Wij zetten uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Meerkerk erg gewild, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de consumenten. Het grote voordeel van deze categorie tuinafscheiding is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Meerkerk.

Tuin schermen Meerkerk

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Meerkerk

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Meerkerk: Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting plaatsen Meerkerk.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Meerkerk is nu erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Meerkerk. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 71% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Meerkerk? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de schuttingen die wij zetten Meerkerk. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Meerkerk van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout en Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Meerkerk

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Meerkerk niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Meerkerk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Meerkerk

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuindeuren.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hengelo
schutting Tiel
schutting Hellendoorn
schutting Boekelo
schutting Vogelenzang
schutting Almelo
schutting Linschoten
schutting Baflo
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Sint Michielsgestel
schutting Goudswaard
schutting Ittervoort