Schutting Lochem

Op zoek naar een moderne erfafscheiding bij u in Lochem? Wij kunnen uw schutting leveren of installeren uw nieuwe schutting deskundig en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de aanbieding en het bouwen van de erfafscheiding is circa 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin doorgaans ongelijk zijn. We plaatsen uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Lochem

De houten schutting gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De basis van dit type schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daarom buitengewoon geschikt voor schuttingen. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding kopen Lochem.

Een schutting plaatsen in Lochem hoeft nu niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Lochem is nu erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al snel een erfafscheiding die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 82% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Of vraag ons om een tuin bij u in Lochem.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Schutting kopen Lochem. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u de erfafscheidingen die wij plaatsen in Lochem. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Lochem

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar.

Poort

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poortdeur op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poort waar u met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Bilthoven
schutting Breda
schutting Zwaagwesteinde
schutting De Wijk
schutting Ouddorp
schutting Koudum
schutting Lieshout
schutting Oosthuizen
schutting Vroomshoop
schutting Deventer
schutting Castricum
schutting Thorn