Schutting Lochem

Op internet aan het kijken voor een luxe schutting Lochem? Prins schuttingen kan de schuttingen Lochem leveren of zetten uw nieuwe schutting Lochem vakkundig en vlug voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het bouwen van de schutting is ca. 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lochem

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schutting Lochem, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. Elke achtertuin is anders, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Lochem gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder onder de consumenten. De basis van deze soort tuinafscheidingen Lochem bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daarom buitengewoon geschikt voor tuinafscheidingen Lochem. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Lochem.

Tuinschermen Lochem

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Lochem

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor een luxe schutting. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Lochem: Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting plaatsen Lochem.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Lochem is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste schutting Lochem zal aantreffen voor uw woning in Lochem. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 73% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres Lochem? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting Lochem bouwen:

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton schuttingen Lochem gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Lochem

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Lochem nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Poort Lochem

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuinpoorten.

Houten poort op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ruinerwold
schutting Hardenberg
schutting Heijen
schutting Witmarsum
schutting Harmelen
schutting Geleen
schutting Boxtel
schutting Nieuwkoop
schutting Oostvoorne
schutting Maarheeze
schutting Winterswijk
schutting Westzaan