Schutting Orsmaal

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Orsmaal? Prins schuttingen kan uw schutting Orsmaal op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schuttingen Orsmaal vakbekwaam en vlot voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het bouwen van de schutting is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Orsmaal

Onze geroutineerde bouwers die niets anders verrichten dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Orsmaal correct zetten. Elke achtertuin is anders, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Orsmaal vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Orsmaal zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom buitengewoon bestemd voor schuttingen Orsmaal. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Orsmaal.

Tuin schermen Orsmaal

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Orsmaal

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Orsmaal.

Een schutting kopen Orsmaal hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Orsmaal is nu erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Orsmaal. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin Orsmaal.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Hier vind u alle tuinafscheidingen die we plaatsen Orsmaal. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Hout beton tuinschutting Orsmaal van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Orsmaal

Zoekt u een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Orsmaal nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren!

Tuindeur Orsmaal

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
U kunt een keuze maken uit meerdere type poortdeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oostrum
schutting Zwolle
schutting Riethoven
schutting ‘s-Gravenhage
schutting Cadier en Keer
schutting Ittervoort
schutting Sint Maartensdijk
schutting Kamperland
schutting Andelst
schutting Oldenzaal
schutting Overloon
schutting Witmarsum