Schutting Orsmaal

Op zoek naar een beton schutting Orsmaal? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het zetten van schuttingen Orsmaal. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de offerte en het zetten van de schuttingen is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Orsmaal

We werken alleen met bedreven medewerkers die niets anders verrichten dan het plaatsen van schutting Orsmaal. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Orsmaal gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder onder de particulieren. Het grote voordeel van deze soort tuinafscheiding is dat de palen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Orsmaal.

Tuinschermen Orsmaal

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Orsmaal

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Orsmaal die zeer lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Orsmaal.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Orsmaal is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Orsmaal. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 80% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben wij Orsmaal voorheen een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Orsmaal. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we leveren Orsmaal. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen Orsmaal.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Orsmaal

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor betonschuttingen Orsmaal. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Orsmaal

We hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuindeuren.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Aalburg
schutting Roggel
schutting Heusden
schutting Nuth
schutting Meerkerk
schutting Wehl
schutting Dreumel
schutting Cothen
schutting Zeewolde
schutting Klundert
schutting Schoonoord
schutting Panningen