Schutting Elburg

Op zoek naar een hout beton schutting Elburg? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe schutting Elburg. We kunnen doorgaans binnen 1 week de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Elburg

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Elburg, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Elburg erg gewild, tegenwoordig zoeken minder consumenten voor deze categorie schutting. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Elburg.

Tuin schermen Elburg

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Elburg

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Elburg uit ons assortiment. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Elburg: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Elburg.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin Elburg is nu erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Elburg. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Mogelijk hebben we Elburg eerder een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Elburg zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinschutting Elburg gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Elburg

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Elburg nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Elburg heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Elburg

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 2 meter breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuwegein
schutting Arnemuiden
schutting Bergen op Zoom
schutting Wanssum
schutting Halsteren
schutting Ossendrecht
schutting ‘t Harde
schutting Middelrode
schutting Volendam
schutting Bemmel
schutting IJsselstein
schutting Driemond