Schutting Elburg

Op het web aan het zoeken voor een beton schutting in Elburg? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting. We kunnen normaliter binnen 15 dagen een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met doorgewinterd medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen. Iedere tuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Schutting Elburg

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags zoeken minder consumenten voor deze soort erfafscheiding. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. De basis van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Elburg.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Elburg is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte erfafscheiding zult vinden bij u in Elburg. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een erfafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres bij u in Elburg? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Erfafscheiding kopen Elburg. Het was nog nooit zo makkelijk! Wij kunnen de volgende type schuttingen of erfafscheiding bij u in Elburg bouwen:

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout en luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Elburg

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor bouwmaterialen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede poort waar men met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Weerselo
schutting Heeze
schutting Hulsen
schutting Oldebroek
schutting Hallum
schutting Kruiningen
schutting Vogelwaarde
schutting Wommels
schutting Haaren
schutting Hengelo
schutting Riel
schutting Kampen