Schutting Middelburg

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Middelburg? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe erfafscheiding. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het zetten van de schutting is plusminus 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met doorgewinterd personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van erfafscheidingen. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Schutting Middelburg

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder particulieren voor deze categorie erfafscheiding. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de palen niet van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daarom buitengewoon geschikt voor erfafscheidingen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Dit model erfafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Bangkirai hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Erfafscheiding plaatsen Middelburg.

Een erfafscheiding plaatsen in Middelburg hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Middelburg is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Middelburg. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze consumenten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Middelburg.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Schutting kopen Middelburg. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u alle schuttingen die wij leveren in Middelburg. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Middelburg

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Teteringen
schutting Zeist
schutting Halsteren
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Molenhoek
schutting Emmer-Compascuum
schutting Andijk
schutting Surhuisterveen
schutting Middelrode
schutting Wassenaar
schutting Stolwijk
schutting Hoogkarspel