Schutting Middelburg

Op het web aan het kijken voor een moderne schutting Middelburg? Wij kunnen de schutting Middelburg leveren of plaatsen uw nieuwe schutting Middelburg vakbekwaam en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het plaatsen van de schuttingen is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Middelburg

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Middelburg bent u verzekerd van een correct eind resultaat met uitstekende garanties. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Middelburg vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De basis van dit type schuttingen Middelburg bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Middelburg.

Tuinschermen Middelburg

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Middelburg

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Middelburg uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Middelburg die lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Middelburg.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Middelburg is nu erg handig. Zoek het op in Google en u treft al snel een tuinschutting Middelburg die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze klanten gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een tuin Middelburg.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Middelburg.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Middelburg van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Middelburg

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor betonschuttingen Middelburg. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Middelburg

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuindeuren.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 230cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Leersum
schutting Nieuw-Vennep
schutting Ulft
schutting Baarn
schutting Velserbroek
schutting Staphorst
schutting Hulsen
schutting Driemond
schutting Volendam
schutting Sint Philipsland
schutting Soest
schutting Huissen