Schutting Middelburg

Op zoek naar een hout beton schutting Middelburg? Wij zijn de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen Middelburg. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Middelburg

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schutting Middelburg bent u zeker van een degelijk resultaat met juiste garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin dikwijls verschillend zijn. We zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Middelburg erg populair, hedendaags kiezen steeds minder mensen voor deze soort schutting. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is hier door hoogst geschikt voor schuttingen Middelburg. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Door de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Middelburg.

Tuinschermen Middelburg

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Middelburg

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Middelburg: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Middelburg.

Een tuinafscheiding plaatsen Middelburg hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Middelburg is nu erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Middelburg. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Of vraag ons om een adres Middelburg.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Hier vind u alle tuinafscheidingen die we plaatsen Middelburg. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Middelburg gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Middelburg

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting Middelburg is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Middelburg

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kan kiezen uit verscheidene modellen poortdeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Montfoort
schutting Linschoten
schutting Emmen
schutting Maasdam
schutting Obdam
schutting Poeldijk
schutting Nijverdal
schutting Bergen op Zoom
schutting Kampen
schutting Meppel
schutting Sint Jansteen
schutting Zutphen