Schutting Zoeterwoude

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Zoeterwoude? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het plaatsen van uw schutting. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de offerte en het monteren van de erfafscheiding is plusminus 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen bent u zeker van een perfect eind resultaat met goede garanties. Elke achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Zoeterwoude

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags kiezen steeds minder particulieren voor dit type schutting. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de consumenten. De palen van deze soort schutting zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

De tuinschermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Bangkirai tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Zoeterwoude.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Zoeterwoude is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlug een erfafscheiding die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze consumenten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een tuin bij u in Zoeterwoude.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Erfafscheiding kopen Zoeterwoude. Dat was nog nooit zo simpel! We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting bij u in Zoeterwoude zetten:

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheiding van hout met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Zoeterwoude

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor bouwmaterialen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuinpoort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting IJzendijke
schutting Nagele
schutting Zuidlaren
schutting Almkerk
schutting Sint Maartensdijk
schutting Veghel
schutting Groet
schutting Kerkdriel
schutting Werkendam
schutting Wageningen
schutting Gramsbergen
schutting Anna-Paulowna