Schutting Zoeterwoude

Op het net aan het zoeken voor een hout beton schutting Zoeterwoude? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Zoeterwoude. Het bouwen van een een schutting Zoeterwoude kan meestal binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zoeterwoude

We werken enkel met ervaren schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen Zoeterwoude. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin altijd afwijkend zijn. We plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Zoeterwoude gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Zoeterwoude.

Tuinschermen Zoeterwoude

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Zoeterwoude

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Zoeterwoude.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Zoeterwoude is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Zoeterwoude. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 82% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Mogelijk hebben wij Zoeterwoude voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting Zoeterwoude plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Tuinafscheidingen Zoeterwoude van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Zoeterwoude

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat een betonschutting Zoeterwoude is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen!!

Tuindeur Zoeterwoude

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande poortdeuren.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 210cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heinenoord
schutting Terheijden
schutting Willemstad
schutting Kesteren
schutting Boshoven
schutting Heerde
schutting Zuidwolde
schutting Grave
schutting Muntendam
schutting Hoofddorp
schutting Enschede
schutting Balk