Schutting Uithuizen

Op zoek naar een nieuwe erfafscheiding bij u in Uithuizen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting. We kunnen doorgaans binnen 1 week een nieuwe schutting zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders doen dan erfafscheidingen zetten kunnen de houten schutting correct monteren. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van de schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Uithuizen

De houten erfafscheiding vervaardigd van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton erfafscheiding. Het grote voordeel van deze soort erfafscheiding is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

De tuinschermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Uithuizen.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Uithuizen is nu erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Uithuizen. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de bezoekers gedaan. We kunnen snappen dat een erfafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Uithuizen.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Deze onderstaande moderne erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Uithuizen.

Erfafscheiding soorten

Schutting van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout en Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Uithuizen

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat de betonschutting is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de palen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat mooier geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende poortdeuren.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Sint Jansteen
schutting Den Dolder
schutting Olst
schutting Rotterdam
schutting Boshoven
schutting Naarden
schutting Harkema
schutting Geertruidenberg
schutting Aalburg
schutting Breedeweg
schutting Pannerden
schutting Mierlo