Schutting Uithuizen

Op het web aan het kijken voor een moderne schutting Uithuizen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe schutting Uithuizen. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het bouwen van de schuttingen is plusminus 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Uithuizen

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Uithuizen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouwbedrijven. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van de bouwers.

De houten schuttingen Uithuizen gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. De fundering van dit type schuttingen Uithuizen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Door de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Uithuizen.

Tuinschermen Uithuizen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Uithuizen

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Uithuizen.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Uithuizen is nu erg handig. Zoek het op in Google en u treft al vlot een tuinschutting Uithuizen die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze klanten gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Mogelijk hebben we Uithuizen eerder een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Uithuizen zetten:

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Uithuizen.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Uithuizen

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor beton schutting Uithuizen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Uithuizen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Uithuizen

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 220cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Marknesse
schutting Eijsden
schutting Lelystad
schutting Dinteloord
schutting Oosterhout
schutting Opperdoes
schutting Ammerzoden
schutting Huissen
schutting Harmelen
schutting Liessel
schutting Riel
schutting Den Oever