Schutting Uithuizen

Op zoek naar een nieuwe schutting Uithuizen? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne tuinschutting Uithuizen. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de schuttingen is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Uithuizen

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schutting Uithuizen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Uithuizen gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton schutting. De basis van dit type tuinafscheidingen Uithuizen bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daardoor uitermate bestemd voor schuttingen Uithuizen. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Uithuizen.

Tuinschermen Uithuizen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Uithuizen

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Uithuizen.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw huis Uithuizen is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste schutting Uithuizen zult vinden voor uw woning in Uithuizen. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze klanten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Op zoek naar een referentie adres Uithuizen? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Uithuizen. Dat was nog nooit zo eenvoudig! We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Uithuizen zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Uithuizen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Uithuizen

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Uithuizen is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Uithuizen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Uithuizen

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
U kunt kiezen uit diverse type tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ruinen
schutting Maasbracht
schutting Rhenen
schutting Nijkerkerveen
schutting Muiderberg
schutting Enschede
schutting Venray
schutting Gemert
schutting Megen
schutting Edam
schutting Sint Oedenrode
schutting Oostrum