Schutting Emblem

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Emblem? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe schutting Emblem. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Emblem

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Emblem bent u verzekerd van een goed eindproduct met goede garanties. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Emblem zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Emblem.

Tuinschermen Emblem

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Emblem

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Emblem.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Emblem is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste schutting Emblem zult aantreffen voor uw woning in Emblem. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een adres Emblem.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Schutting kopen Emblem. Het was nog nooit zo eenvoudig! De navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Emblem.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Tuinschutting Emblem van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Emblem

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor betonschuttingen Emblem. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen.

Poortdeur Emblem

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poort op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 240cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Geldrop
schutting Venray
schutting Nieuwstadt
schutting Nuth
schutting Dreumel
schutting Goirle
schutting Woubrugge
schutting Zierikzee
schutting Beemster
schutting Hilvarenbeek
schutting Borculo
schutting Bunschoten