Schutting Emblem

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Emblem? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen Emblem. Het bouwen van een een schutting Emblem kan meestal binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Emblem

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Emblem, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouwbedrijven. Iedere achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Emblem gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort schutting Emblem zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is hier door hoogst geschikt voor schuttingen Emblem. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Emblem.

Tuin schermen Emblem

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Emblem

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting Emblem uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Emblem: Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Emblem.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Emblem is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Emblem. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Het is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie adres Emblem.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Emblem zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Emblem gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Emblem

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Emblem is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Emblem

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuin poorten.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Roermond
schutting Nederweert
schutting Heinkenszand
schutting Kerkdriel
schutting Tilburg
schutting Aalst
schutting Eemnes
schutting Julianadorp
schutting Berkel-Enschot
schutting Utrecht
schutting Molenhoek
schutting Hedel