Schutting Harkema

Op zoek naar een moderne schutting bij u in Harkema? Wij zijn de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers welke niets anders verrichten dan het monteren van schuttingen. Iedere tuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Harkema

De houten erfafscheiding gemaakt van hout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder onder de klanten. De basis van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Harkema.

Via het web een schutting kopen voor uw huis in Harkema is hedendaags erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Harkema. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 75% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben we bij u in Harkema voorheen een erfafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die we leveren in Harkema. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheidingen van hout.

Hout beton Schutting van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Harkema

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Poortdeur

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuin poorten.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Heeswijk-Dinther
schutting Rozenburg
schutting Standdaarbuiten
schutting Hoek
schutting Scherpenzeel
schutting Ossendrecht
schutting Markelo
schutting Beuningen
schutting Holwerd
schutting Lisse
schutting Oudenbosch
schutting Harmelen