Schutting Harkema

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Harkema? Wij zijn de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Harkema. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Harkema

Wij werken enkel met doorgewinterd schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen Harkema. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin dikwijls afwijkend zijn. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

De houten schuttingen Harkema gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de palen niet van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Harkema.

Tuinschermen Harkema

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Harkema

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Harkema: Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Harkema die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Harkema.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Harkema is nu erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Harkema. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze bezoekers gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Wellicht hebben wij Harkema voorheen een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Deze navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Harkema.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Harkema van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Harkema

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Harkema is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Harkema

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
U kan kiezen uit meerdere type tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Waarland
schutting Wageningen
schutting Nederhorst
schutting Vijfhuizen
schutting Borne
schutting Heijen
schutting Vaals
schutting Spaubeek
schutting Kloosterzande
schutting Moergestel
schutting Valkenburg
schutting Elburg