Schutting Arkel

Op zoek naar een nieuwe schutting Arkel? Prins schuttingen kan uw schuttingen Arkel bezorgen of installeren uw nieuwe schutting Arkel bekwaam en vlug voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Arkel

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Arkel correct zetten. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Arkel erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort schuttingen Arkel bestaat uit beton palen i.p.v. hout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Arkel.

Tuinschermen Arkel

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Arkel

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Arkel die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Arkel.

Een tuinafscheiding plaatsen Arkel hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Arkel is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste schutting Arkel zal vinden voor uw woning in Arkel. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Mogelijk hebben we Arkel voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die wij leveren Arkel. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Arkel gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Arkel

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor betonschuttingen Arkel. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Arkel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Arkel

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Scherpenzeel
schutting Heel
schutting Havelte
schutting IJmond
schutting Abbekerk
schutting Losser
schutting Brielle
schutting Loppersum
schutting Someren
schutting Oude Pekela
schutting Groningen
schutting Waddinxveen