Schutting Arkel

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Arkel? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting Arkel. Het bouwen van een een schutting Arkel kan normaliter binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Arkel

Onze ervaren bouwers die niks anders verrichten dan schuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Arkel foutloos monteren. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin vaak anders zijn. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Arkel erg gewild, hedendaags kiezen steeds minder particulieren voor deze categorie tuinafscheiding. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Arkel zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Arkel.

Tuin schermen Arkel

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Arkel

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Arkel die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Arkel.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Arkel is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Arkel. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Mogelijk hebben we Arkel eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Schutting kopen Arkel. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Deze volgende moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Arkel.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting Arkel gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Arkel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Arkel nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Arkel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Arkel

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
U kan kiezen uit verscheidene modellen poortdeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Simpelveld
schutting Bennebroek
schutting Zaamslag
schutting Doesburg
schutting Naaldwijk
schutting Giessen
schutting Ouddorp
schutting Heijen
schutting Middenmeer
schutting Oude Wetering
schutting Maarn
schutting Rhenen