Schutting Arkel

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Arkel? Prins schuttingen kan de schutting op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. We kunnen meestal binnen 1 week een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met doorgewinterd medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van erfafscheidingen. Iedere achtertuin is anders, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw erfafscheiding zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Arkel

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig kiezen minder mensen voor deze soort schutting. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Door de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

De tuin schermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor een luxe erfafscheiding. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Arkel.

Een schutting plaatsen in Arkel hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Arkel is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een erfafscheiding die bij u past. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Het is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben wij bij u in Arkel voorheen een erfafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of erfafscheiding bij u in Arkel bouwen:

Erfafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Arkel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te bestellen!

Tuindeur

Een poort is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende tuindeuren.

Een houten tuinpoort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Drachten
schutting Klaaswaal
schutting Kwintsheul
schutting Afferden
schutting Hollandscheveld
schutting Deventer
schutting Menaldum
schutting Bovenkarspel
schutting Wageningen
schutting Kruiningen
schutting Ermelo
schutting West-Terschelling