Schutting Lierop

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een luxe schutting Lierop? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het plaatsen van uw schutting Lierop. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lierop

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Lierop correct zetten. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin doorgaans ongelijk zijn. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Lierop vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de klanten. De palen van deze soort tuinafscheiding Lierop zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom zeer geschikt voor schuttingen Lierop. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Lierop.

Tuin schermen Lierop

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Lierop

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Lierop.

Een schutting kopen Lierop hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Lierop is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Lierop zult vinden voor uw woning in Lierop. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de bezoekers gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Op zoek naar een referentie adres Lierop? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de tuinafscheidingen die we plaatsen Lierop. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Lierop van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Lierop

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor betonschuttingen Lierop. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Lierop

Een poort is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
U kunt kiezen uit verschillende type poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kaatsheuvel
schutting Zoeterwoude
schutting Aduard
schutting Almere-Stad
schutting Ederveen
schutting Lonneker
schutting Erp
schutting Bladel
schutting Sint Jansteen
schutting Dreumel
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Lunteren