Schutting Lierop

Op zoek naar een nieuwe schutting Lierop? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting Lierop. Het zetten van een schuttingen Lierop kan meestal binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lierop

Wij monteren al ruim 18 jaar schutting Lierop, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin gewoonlijk ongelijk zijn. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van de monteurs.

De houten schutting Lierop gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de palen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Lierop.

Tuin schermen Lierop

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Lierop

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting kopen Lierop.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin Lierop is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte schutting Lierop zult aantreffen voor uw woning in Lierop. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 81% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Of vraag ons om een tuin Lierop.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u de tuinafscheidingen die wij plaatsen Lierop. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Lierop van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout met Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Lierop

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Lierop niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Lierop

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
U kan kiezen uit verscheidene modellen poorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Huijbergen
schutting Lunteren
schutting Weesp
schutting Eersel
schutting Gorredijk
schutting Wagenberg
schutting Kruisland
schutting Hedel
schutting Brummen
schutting Zwartemeer
schutting Maasland
schutting Uithuizen