Schutting Lierop

Rond aan het kijken voor een moderne erfafscheiding in Lierop? Wij kunnen uw schutting bezorgen of installeren de nieuwe schutting bekwaam en vlot voor u. We kunnen doorgaans binnen 2 weken een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders doen dan schuttingen bouwen kunnen de erfafscheiding correct plaatsen. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin doorgaans verschillend zijn. We bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Lierop

De houten schutting vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daardoor hoogst bestemd voor schuttingen. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bankirai hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton erfafscheiding met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Bangkirai tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Lierop.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin in Lierop is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte schutting zal tegenkomen bij u in Lierop. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Wellicht hebben we bij u in Lierop voorheen een erfafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! De onderstaande mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in Lierop.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Lierop

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk.

Poort

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuinpoorten.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Andelst
schutting Haaksbergen
schutting Lelystad
schutting Kamperland
schutting Kortenhoef
schutting Petten
schutting Bleiswijk
schutting Borger
schutting Heech
schutting Panningen
schutting Ameide
schutting Vinkeveen