Schutting Kaggevinne

Op zoek naar een hout beton schutting Kaggevinne? Wij zijn de specialist van Nederland in het zetten van uw schutting Kaggevinne. We kunnen meestal binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kaggevinne

Wij werken enkel met bedreven medewerkers die niets anders doen dan het zetten van schutting Kaggevinne. Elke achtertuin is anders, een juist inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van de bouwers.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de particulieren. De palen van deze soort tuinafscheiding Kaggevinne zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier verschillende hout soorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Kaggevinne.

Tuin schermen Kaggevinne

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Kaggevinne

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Kaggevinne: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting plaatsen Kaggevinne.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Kaggevinne is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Kaggevinne. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Kaggevinne? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij zetten Kaggevinne. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinschutting Kaggevinne van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Kaggevinne

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Kaggevinne is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Kaggevinne heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Kaggevinne

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuin poorten.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Hoeven
schutting Weesp
schutting Lisse
schutting Vorden
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Posterholt
schutting Hoogezand
schutting Baarle-Hertog
schutting Nieuw-Vossemeer
schutting Etten-Leur
schutting Woudrichem