Schutting Averbode

Op zoek naar een nieuwe schutting Averbode? Prins schuttingen kan uw schuttingen Averbode leveren of zetten uw nieuwe schutting Averbode vakkundig en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Averbode

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen Averbode bent u verzekerd van een degelijk eindproduct met juiste garanties. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin dikwijls ongelijk zijn. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

De houten schutting Averbode vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De basis van dit type schuttingen Averbode bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Averbode.

Tuinschermen Averbode

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Averbode

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting Averbode uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Averbode.

Een schutting plaatsen Averbode hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Averbode is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al vlot een schutting Averbode die bij u past. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Of vraag ons om een referentie adres Averbode.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Averbode. Dat was nog nooit zo eenvoudig! De navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Averbode.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Averbode.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Averbode

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Averbode nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Averbode

Een poort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Grou
schutting Lierop
schutting Culemborg
schutting Kesteren
schutting Overdinkel
schutting ‘t Harde
schutting Ewijk
schutting Middelsluis
schutting Nieuwerkerk
schutting Streefkerk
schutting Uddel
schutting Den Burg