Schutting Averbode

Op zoek naar een nieuwe schutting Averbode? Wij kunnen uw schutting Averbode leveren of zetten uw nieuwe schutting Averbode deskundig en vlug voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Averbode

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schutting Averbode foutloos monteren. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin vaak verschillend zijn. Wij zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Averbode gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Averbode.

Tuinschermen Averbode

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Averbode

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Averbode uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Averbode: Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Averbode.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Averbode is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een tuinschutting Averbode die bij u past. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie adres Averbode.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij plaatsen Averbode. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Tuinafscheidingen Averbode van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Averbode

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Averbode niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk mooier geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te bestellen.

Tuindeur Averbode

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
U kunt een keuze maken uit verschillende modellen poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 200cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kockengen
schutting Denekamp
schutting Veghel
schutting Sambeek
schutting Geldrop
schutting Sassenheim
schutting Goes
schutting Opmeer
schutting Ooij
schutting Groenlo
schutting Uithoorn
schutting Fijnaart