Schutting Kaulille

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Kaulille? Prins schuttingen kan de schutting Kaulille bezorgen of plaatsen de nieuwe schutting Kaulille vakbekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de offerte en het monteren van de schuttingen is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kaulille

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Kaulille foutloos zetten. Elke achtertuin is anders, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Kaulille erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. De beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de consumenten. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom zeer geschikt voor tuinafscheidingen Kaulille. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Kaulille.

Tuinschermen Kaulille

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Kaulille

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Kaulille die zeer lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Kaulille.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Kaulille is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Kaulille. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Kaulille? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die wij leveren Kaulille. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Kaulille gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Kaulille

Zoekt u een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor betonschuttingen Kaulille. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!

Poort Kaulille

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 200cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Horn
schutting Doornenburg
schutting Zundert
schutting Grave
schutting Woubrugge
schutting Zevenbergen
schutting Heiloo
schutting Coevorden
schutting Oudehaske
schutting Someren
schutting Gouderak
schutting Dinxperlo