Schutting Kaulille

Op internet aan het zoeken voor een nieuwe schutting Kaulille? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting Kaulille. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kaulille

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schutting Kaulille perfect zetten. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin dikwijls anders zijn. Wij bouwen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de particulieren. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is hier door buitengewoon geschikt voor tuinafscheidingen Kaulille. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Door de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Kaulille.

Tuinschermen Kaulille

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Kaulille

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Kaulille.

Een schutting plaatsen Kaulille hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Kaulille is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al gauw een tuinschutting Kaulille die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 70% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Mogelijk hebben wij Kaulille voorheen een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die we plaatsen Kaulille. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinschutting Kaulille gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Kaulille

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor betonschuttingen Kaulille. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Kaulille

Een tuindeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuindeuren.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Almere-Buiten
schutting Hoek van Holland
schutting Uddel
schutting Ammerzoden
schutting Velden
schutting Almere-Stad
schutting Schipluiden
schutting Beemster
schutting Ochten
schutting Aardenburg
schutting Warffum
schutting Overasselt