Schutting Belfeld

Op het net aan het zoeken voor een nieuwe schutting in Belfeld? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting. Het monteren van een schutting bij u in Belfeld kan normaliter binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met ervaren schuttingbouwers welke niks anders verrichten dan het plaatsen van erfafscheidingen. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Belfeld

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Belfeld.

Een schutting plaatsen in Belfeld hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Belfeld is tegenwoordig erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin in Belfeld. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Mogelijk hebben we bij u in Belfeld voorheen een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinschutting of erfafscheiding bij u in Belfeld plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Betonnen erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Belfeld

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk.

Poortdeur

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuindeuren.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 210cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Dronten
schutting Oud-Heusden
schutting Heusden
schutting Harderwijk
schutting Bergen op Zoom
schutting De Wijk
schutting Halfweg
schutting Drogeham
schutting Heech
schutting Vogelwaarde
schutting Bemmel
schutting Ossendrecht