Schutting Belfeld

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een hout beton schutting Belfeld? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting Belfeld. Het monteren van een een schutting Belfeld kan meestal binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Belfeld

Onze ervaren bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Belfeld perfect zetten. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het installeren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Belfeld gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de particulieren. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de palen niet van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Belfeld. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Wij kunnen vier andere hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Belfeld.

Tuinschermen Belfeld

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Belfeld

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting Belfeld uit ons assortiment. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Belfeld: Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Belfeld.

Een tuinafscheiding kopen Belfeld hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Belfeld is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google en u vind al vlot een tuinschutting Belfeld die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze klanten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin Belfeld? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Belfeld. Het was nog nooit zo makkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Belfeld bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton schutting Belfeld gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Belfeld

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting Belfeld is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Belfeld

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
U kunt een keuze maken uit diverse type tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Dodewaard
schutting Breda
schutting Volendam
schutting Lemelerveld
schutting Riel
schutting Tholen
schutting Rozenburg
schutting Meerlo
schutting Roermond
schutting Kampen
schutting Woerden
schutting Well