Schutting Heusden-Zolder

Op zoek naar een beton schutting Heusden-Zolder? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne tuinschutting Heusden-Zolder. We kunnen meestal binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heusden-Zolder

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schuttingen Heusden-Zolder, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. Elke achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

De houten schutting Heusden-Zolder gemaakt van hout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Wij kunnen vier andere hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Heusden-Zolder.

Tuinschermen Heusden-Zolder

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Heusden-Zolder

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Heusden-Zolder uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Heusden-Zolder die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Heusden-Zolder.

Een tuinafscheiding kopen Heusden-Zolder hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Heusden-Zolder is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al snel een tuinschutting Heusden-Zolder die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Misschien hebben we Heusden-Zolder eerder een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! De onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Heusden-Zolder.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Heusden-Zolder van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Heusden-Zolder

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Heusden-Zolder is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Heusden-Zolder heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Heusden-Zolder

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Putten
schutting Diessen
schutting Millingen aan de Rijn
schutting Rijsoord
schutting Ommen
schutting Lochem
schutting Nuth
schutting Nijkerk
schutting Hardegarijp
schutting Wognum
schutting Slochteren
schutting Vessem