Schutting Heusden-Zolder

Op het net aan het kijken voor een luxe schutting Heusden-Zolder? Wij kunnen de schutting Heusden-Zolder op locatie brengen of installeren uw nieuwe schuttingen Heusden-Zolder vakbekwaam en vlot voor u. Het zetten van een een schutting Heusden-Zolder kan meestal binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heusden-Zolder

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Heusden-Zolder bent u zeker van een eerlijk resultaat met juiste garanties. Iedere achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Heusden-Zolder erg gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder particulieren voor dit type schutting. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Heusden-Zolder.

Tuinschermen Heusden-Zolder

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Heusden-Zolder

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Heusden-Zolder: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Heusden-Zolder.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Heusden-Zolder is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte schutting Heusden-Zolder zal tegenkomen voor uw woning in Heusden-Zolder. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben we Heusden-Zolder voorheen een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Schutting kopen Heusden-Zolder. Dat was nog nooit zo simpel! Wij kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Heusden-Zolder bouwen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Heusden-Zolder van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Heusden-Zolder

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat de beton schutting Heusden-Zolder is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk mooier met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Heusden-Zolder

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 280cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Eelde
schutting Duiven
schutting Oisterwijk
schutting Goirle
schutting Erp
schutting Klimmen
schutting Maasbracht
schutting Vlissingen
schutting Rijssen
schutting Helmond
schutting Winschoten
schutting Wagenberg