Schutting Assendelft

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Assendelft? Wij kunnen uw schuttingen Assendelft leveren of installeren de nieuwe schuttingen Assendelft vakkundig en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is ca. 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Assendelft

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schutting Assendelft bent u verzekerd van een goed resultaat met uitstekende garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van de monteurs.

De houten schuttingen Assendelft vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Assendelft zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Wij kunnen vier verschillende houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Assendelft.

Tuin schermen Assendelft

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Assendelft

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Assendelft.

Een schutting kopen Assendelft hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Assendelft is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste tuinafscheiding Assendelft zal aantreffen voor uw woning in Assendelft. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben we Assendelft eerder een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Assendelft bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton Schutting Assendelft gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Assendelft

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor beton schutting Assendelft. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Assendelft

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Den Ham
schutting Jubbega
schutting Beesd
schutting Callantsoog
schutting Maarn
schutting West-Terschelling
schutting Meerlo
schutting Ammerzoden
schutting Bathmen
schutting Grubbenvorst
schutting Midwoud
schutting Spakenburg