Schutting Assendelft

Op het web aan het zoeken voor een luxe schutting in Assendelft? Wij kunnen de schutting leveren of monteren uw nieuwe schutting vakkundig en snel voor u. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Assendelft kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het zetten van schuttingen bent u verzekerd van een goed eindproduct met juiste garanties. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin vaak ongelijk zijn. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het denkbeeld en routine van de bouwers.

Hout beton Schutting Assendelft

Een houten schutting gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van dit type erfafscheiding is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Het tuin scherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Bangkirai hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Assendelft.

Een schutting kopen in Assendelft hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Assendelft is hedendaags erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin in Assendelft. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 72% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een erfafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Assendelft? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Assendelft bouwen:

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheidingen van hout.

Hout beton erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Assendelft

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk mooier geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk.

Poort

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
U kan kiezen uit verscheidene modellen poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Waarland
schutting Bergambacht
schutting Volkel
schutting Schoonoord
schutting Vijfhuizen
schutting Molenhoek
schutting Deurne
schutting Velserbroek
schutting Bovensmilde
schutting Monnickendam
schutting Tholen
schutting Riel