Schutting Oud-Beijerland

Op zoek naar een beton schutting bij u in Oud-Beijerland? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of installeren de nieuwe schutting vakbekwaam en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het zetten van de schutting is circa 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen bent u zeker van een degelijk eindproduct met uitstekende garanties. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We zetten uw erfafscheiding zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Oud-Beijerland

De houten schutting vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de beton schutting. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is hier door buitengewoon geschikt voor erfafscheidingen. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Oud-Beijerland.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin in Oud-Beijerland is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlug een schutting die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 71% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen snappen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Oud-Beijerland.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Schutting kopen Oud-Beijerland. Het was nog nooit zo makkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of schutting bij u in Oud-Beijerland zetten:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Oud-Beijerland

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de palen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Tuindeur

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuindeuren.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Nijmegen
schutting Beegden
schutting Hoofddorp
schutting Gaanderen
schutting Deurne
schutting Gasselternijveen
schutting Oosterhout
schutting Diessen
schutting Vroomshoop
schutting Lisse
schutting Spaarndam
schutting Bennekom