Schutting Oud-Beijerland

Op zoek naar een moderne schutting Oud-Beijerland? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen Oud-Beijerland. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oud-Beijerland

We werken alleen met doorgewinterd personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen Oud-Beijerland. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin dikwijls verschillend zijn. We bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Oud-Beijerland erg populair, hedendaags zoeken minder mensen voor deze categorie tuinafscheiding. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder onder de particulieren. De basis van dit type tuinafscheidingen Oud-Beijerland bestaat uit beton palen in plaats van hout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Oud-Beijerland.

Tuinschermen Oud-Beijerland

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Oud-Beijerland

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Oud-Beijerland die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Oud-Beijerland.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Oud-Beijerland is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Oud-Beijerland zal vinden voor uw woning in Oud-Beijerland. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Oud-Beijerland? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Oud-Beijerland.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting Oud-Beijerland.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Oud-Beijerland

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Oud-Beijerland nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Oud-Beijerland heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Oud-Beijerland

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende poortdeuren.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Beesd
schutting Ermelo
schutting Rotterdam
schutting Zevenhuizen
schutting Philippine
schutting Lisse
schutting Roermond
schutting Kruiningen
schutting Loenen
schutting Beek en Donk
schutting Den Helder
schutting Teteringen