Schutting Giessenburg

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een luxe schutting Giessenburg? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe tuinschutting Giessenburg. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Giessenburg

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Giessenburg, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouwbedrijven. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het inzicht en routine van onze monteurs.

De houten schutting Giessenburg gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder onder de consumenten. De basis van dit type schuttingen Giessenburg bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is hier door hoogst bestemd voor tuinafscheidingen Giessenburg. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten afleveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Giessenburg.

Tuin schermen Giessenburg

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Giessenburg

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Giessenburg.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Giessenburg is nu erg simpel. Zoek het op met Google en u treft al gauw een tuinschutting Giessenburg die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 85% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het zien van de schutting foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie adres Giessenburg? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die wij zetten Giessenburg. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Tuinschutting Giessenburg van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Giessenburg

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting Giessenburg is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Giessenburg

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame zodat het hout niet kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 200cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hulsberg
schutting Amersfoort
schutting Riel
schutting Drachten
schutting Soest
schutting Rozenburg
schutting Tubbergen
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Kockengen
schutting Sint Oedenrode
schutting Ruinen
schutting Breezand