Schutting Giessenburg

Rond aan het kijken voor een beton schutting Giessenburg? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Giessenburg. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Giessenburg

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schutting Giessenburg, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouw bedrijven. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin vaak afwijkend zijn. We plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Giessenburg.

Tuinschermen Giessenburg

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Giessenburg

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Giessenburg.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw huis Giessenburg is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Giessenburg. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding foto’s op onze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een adres Giessenburg.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Deze onderstaande mooie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Giessenburg.

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Giessenburg van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Giessenburg

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Giessenburg is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat moderner geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Giessenburg heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Giessenburg

Een poort is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande poortdeuren.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lunteren
schutting Molenhoek
schutting Kwintsheul
schutting Stein
schutting Waardenburg
schutting Roden
schutting Lexmond
schutting Sint Annaparochie
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Steenderen
schutting Hattem
schutting Hengelo