Schutting Giessenburg

Op het net aan het zoeken voor een beton schutting in Giessenburg? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen. We kunnen meestal binnen 20 dagen een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een correct resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin altijd afwijkend zijn. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Giessenburg

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, hedendaags zoeken minder mensen voor deze soort erfafscheiding. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de klanten. De fundering van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom uitermate geschikt voor schuttingen. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Gebroken steen motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Giessenburg.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin in Giessenburg is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste schutting zult tegenkomen bij u in Giessenburg. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze consumenten gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Wellicht hebben wij bij u in Giessenburg voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! We kunnen de volgende type tuinschutting of schutting bij u in Giessenburg zetten:

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Giessenburg

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
U kunt kiezen uit diverse type poortdeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard aangebracht op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 240cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Best
schutting Stein
schutting Leek
schutting Kamperland
schutting Haaren
schutting Nieuw Bergen
schutting Hengelo
schutting Eijsden
schutting Herwijnen
schutting Akkrum
schutting Dommelen
schutting De Lier