Schutting Corsendonk

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Corsendonk? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Corsendonk. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Corsendonk

Onze geroutineerde bouwers die niks anders doen dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Corsendonk foutloos monteren. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin vaak anders zijn. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type schutting Corsendonk zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door zeer bestemd voor schuttingen Corsendonk. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten afleveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Corsendonk.

Tuinschermen Corsendonk

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Corsendonk

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Corsendonk.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin Corsendonk is nu erg handig. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Corsendonk zal aantreffen voor uw woning in Corsendonk. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Mogelijk hebben we Corsendonk eerder een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Tuinafscheiding kopen Corsendonk. Het was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we zetten Corsendonk. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Schuttingen Corsendonk van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Corsendonk

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Corsendonk niet omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Corsendonk

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoogvliet
schutting Enter
schutting Beegden
schutting Nagele
schutting Niekerk
schutting Almere-Buiten
schutting Huissen
schutting Balk
schutting Rossum
schutting Valkenburg
schutting Engelen
schutting Hardinxveld-Giessendam