Schutting Corsendonk

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een moderne schutting Corsendonk? Prins schuttingen kan uw schutting Corsendonk leveren of installeren uw nieuwe schutting Corsendonk bekwaam en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Corsendonk

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schutting Corsendonk, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak afwijkend zijn. Wij zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Corsendonk erg gewild, hedendaags kiezen minder particulieren voor dit type schutting. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. De fundering van dit type tuinafscheidingen Corsendonk bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Corsendonk.

Tuin schermen Corsendonk

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Corsendonk

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Corsendonk uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Corsendonk.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin Corsendonk is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlug een tuinschutting Corsendonk die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 75% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een adres Corsendonk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die we leveren Corsendonk. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinafscheidingen Corsendonk gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Corsendonk

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor betonschuttingen Corsendonk. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!

Poort Corsendonk

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 270cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hasselt
schutting Middelstum
schutting Ursem
schutting Ottersum
schutting Voerendaal
schutting Terheijden
schutting Blerick
schutting Zevenbergen
schutting Dinxperlo
schutting Velserbroek
schutting Alverna
schutting Molenhoek